Soof 3 Beeld © Dutch FilmWorks

Binnen drie weken al 300.000 bezoekers voor Soof 3

7 oktober 2022 07:58

'Soof 3', het laatste deel in de trilogie over een vrouw en haar cateringbedrijf, heeft in drie weken tijd meer dan 300.000 bezoekers getrokken. Dat heeft producent Millstreet Films vrijdag gemeld. Het is de tweede Nederlandse film in korte tijd die deze mijlpaal passeert. Eerder lukte dit ook 'Bon Bini Holland 3', van en met Jandino Asporaat (41).

Het vervolg op twee eerdere Soof-films werd viermaal uitgesteld vanwege de diverse coronalockdowns waar de bioscoopbranche de afgelopen twee jaar onder zuchtte. De laatste keer was begin december, toen Soof 3 gepland stond als grote kerstrelease. De makers van Soof hadden eerder al gemeld te willen wachten tot alle coronabeperkingen in de bioscopen zouden zijn opgeheven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles-film moet het afleggen tegen Soof 3

Soof 3 stond twee weken op de eerste plek van best bezochte films. Maar die koppositie heeft de goedgeluimde veertiger moeten afstaan aan de romantische komedie Ticket to Paradise. De terugkeer van Julia Roberts en George Clooney naar het witte doek kwam afgelopen week vanuit het niets binnen op de eerste plek in de lijst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe single Krezip titelsong van derde Soof-film

Nieuwe Soof-film valt al vóór de première in de prijzen

00:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!