Falling For Christmas Beeld © Netflix

Vroeg kerstcadeau: Netflix trakteert op trailer Falling for Christmas met Lindsay Lohan

7 oktober 2022 18:26

Lindsay Lohan (36) heeft voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van romantische kerstfilms (lees: iedereen) al een vroeg kerstcadeautje: de trailer van 'Falling For Christmas', haar nieuwe Netflix-film. 

Lindsay speelt in de film een redelijk verwende hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt en daardoor geheugenverlies heeft. In de dagen voor Kerstmis neemt de eigenaar van een lodge (Glee-acteur Chord Overstreet) de zorg voor haar op zich, met alle gevolgen van dien.

De Mean Girls-ster gaat weer volledig voor haar acteercarrière. De actrice zal binnenkort namelijk in nóg twee Netflix-films te zien zijn. Zo onthult de streamingdienst afgelopen maart aan de Amerikaanse media. Details over deze films zijn nog niet bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsay Lohan onthult eindelijk hoe je haar achternaam uitspreekt

De actrice was eind jaren negentig een grote naam in Hollywood en was te zien in films als The Parent Trap, Freaky Friday en Mean Girls. De jaren daarna was ze vooral in het nieuws vanwege haar problemen met justitie en verslavingen. Lindsay acteerde nog sporadisch in vooral tv-series. Lindsay speelde in 2019 voor het laatst een rol in een grote speelfilm. Toen was ze te zien in Among the Shadows.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsay Lohan in huwelijksbootje gestapt met Bader Shammas

Falling For Christmas is vanaf 10 november te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!