The Takeover met Frank Lammers en Holly Mae Brood Beeld © Netflix/Mark de Blok

Frank Lammers en Holly Mae Brood gezocht door Interpol in nieuwe Netflix-thriller

10 oktober 2022 16:51

Heb jij Netflix langzamerhand uitgespeeld? Geen zorgen, want binnenkort kom er weer een nieuwe misdaadthriller online en wel van eigen bodem. In de film 'The Takeover' moet de ethische hacker Mel Bandison, gespeeld door Holly Mae Brood (27), vluchten voor haar leven als ze per ongeluk een internationaal crimineel netwerk platlegt. De trailer laat duidelijk zien dat haar actie desastreuze gevolgen heeft…

We moeten nog even wachten op de film, want die staat pas op 1 november op Netflix. Liefhebbers krijgen wel alvast een voorproefje met deze trailer:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vroeg kerstcadeau: Netflix trakteert op trailer Falling for Christmas met Lindsay Lohan

Als Mel een data breach onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Ineens staat het leven van Mel op z'n kop. Ze wordt achtervolgd door criminelen, maar daarna ook door de politie omdat er een deepfake video opduikt waarin ze een moord pleegt. Mel kan niet meer naar huis en wordt gezocht in een stad waarin op elke straathoek een camera hangt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix introduceert deelnemers Love Is Blind seizoen 3 in trailer

Ze duikt onder bij Thomas Deen (Géza Weiz), een mislukte blind date van een tijdje terug. Als ze ook hier opgespoord wordt, trekt ze Thomas per ongeluk mee in haar vlucht. In een poging om haar onschuld te bewijzen, zoekt Mel haar oude mentor Buddy Benschop op in België.

Terwijl Mel en Thomas een wankele vriendschap uitvechten, ontrafelt Buddy het probleem. Mels enige kans om zich vrij te pleiten, ligt in het hol van de leeuw: ze moet terug naar Rotterdam. Terug naar de zelfrijdende bus waar met geavanceerde facial recognition de basis is gelegd voor de fake video die haar nu verdacht maakt. Met camera’s die haar overal bespieden en met politie en criminelen op haar hielen lijkt dit een onmogelijke taak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Brood openhartig over roerige jeugd: niet alleen rock-'n-roll

Naast Holly en Géza zijn er meer bekende namen aan de cast toegevoegd. Zo zien we in de trailer Frank Lammers, Walid Benmbarek, Susan Radder en Noortje Herlaar voorbijkomen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!