Eva Jinek Beeld © William Rutten

Regisseur Grote Sinterklaasfilm denkt 'zeker' na over rol voor Eva Jinek

18 oktober 2022 13:52

Lucio Messercola (28), de regisseur van 'De Grote Sinterklaasfilm', denkt bij het verzinnen van een verhaallijn voor de volgende film 'zeker' aan een rol voor Eva Jinek. Dat vertelt een woordvoerder van filmdistributeur Just Entertainment desgevraagd aan het ANP. De presentatrice wordt maandagvond in haar talkshow gevraagd of zij 'ja' zou zeggen tegen een rol in een eventuele vijfde sinterklaasfilm. Die vraag beantwoordde de 44-jarige ook met 'ja'.

"Robert heeft het namens Lucio, en Sinterklaas natuurlijk, gevraagd. Beiden waren blij met Eva's enthousiaste reactie"

Volgens de woordvoerder is Messercola de presentatrice ieder jaar weer dankbaar voor de aandacht die zij aan de film besteedt in haar talkshow. "Daarom speelt het idee om Eva te vragen al langer", aldus de zegsvrouw. "Robert heeft het namens Lucio, en Sinterklaas natuurlijk, gevraagd. Beiden waren blij met Eva's enthousiaste reactie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek zegt ja tegen rol in sinterklaasfilm: 'Geweldig!'

Messercola is momenteel aan het brainstormen voor De Grote Sinterklaasfilm die in 2023 moet verschijnen. "In die verhaallijn denken ze ook zeker aan een rol voor Eva. Officieel contact is er niet geweest, maar de eerste stappen zijn gezet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek brengt voor het eerst zoontje Pax naar school: 'Voel verschillende dingen'

Robert ten Brink, die een hoofdrol speelt in het vierde, vroeg Eva maandagavond of zij interesse zou hebben in een rol. "Natuurlijk. Geweldig!" antwoordde de presentatrice daarop. In De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis die begin oktober in première ging, hebben ook prinses Laurentien, Martien Meiland, Jan Versteegh, Richard Groenendijk en Royce de Vries een rol.

Eva Jinek wil in Sinterklaasfilm spelen!

01:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!