Falling for Christmas Beeld © Netflix

Deze nieuwe kerstfilms staan deze winter op jouw wishlist

6 november 2022 11:58

Het wordt weer kouder, we pakken allemaal een dekentje erbij en de kachel gaat - als je een vast tarief hebt bij je gasleverancier - een paar graadjes hoger. Oftewel: het wordt langzaamaan winter. En dat betekent dat het kerstgevoel alweer helemaal opkomt. Gelukkig komen de streamingdiensten met de zoetsappigste nieuwe kerstfilms. Hier alvast een voorproefje.

Falling for Christmas

Waar we natuurlijk allemaal met smart op wachten is de terugkeer van Lindsay Lohan in een film. En dat komt goed uit. Vanaf 10 november is zij te zien bij Netflix in de nieuwe kerstfilm Falling for Christmas. Lindsay speelt de verwende hotelerfgename Sierra. Ze krijgt een skiongeluk en verliest haar geheugen. Gelukkig wordt ze opgevangen door eye candy Jake en verzorgt hij haar tijdens de kerstdagen. 

The Noel Story

Over eye candy's gesproken. In de Netflix-kerstfilm The Noel Diary krijgt bestsellerauteur Jacob Turner te horen dat zijn moeder is overleden. Hij had geen goede band met haar, maar keert wel terug naar het huis waar zij woonde. Dan klopt er een vreemde aan die beweert dat haar moeder voor Jacobs ouders werkte. Ze vinden in het huis een dagboek vol geheimen en moeten ontdekken wat er vroeger allemaal speelde in het huis. Te zien vanaf 24 november. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen te horen in nieuwe kerstfilm

Christmas with You

In Christmas with You heeft popster Angelina een burn-out. Ze ziet een video online van een fan die haar heel graag wil ontmoeten. Ze besluit haar wens in vervulling te laten gaan. Wanneer ze in het kleine stadje komt, heeft ze het wel heel gezellig met de vader van haar fan. Samen maken ze muziek. Vanaf 17 november te zien bij Netflix. 

De Familie Claus 3

Er komt een derde Netflix-film van De Familie Claus uit. Jules' moeder organiseert een skivakantie. En daardoor moeten Jules en zijn opa, die kerstman is, de kerstcadeaus vanuit hun vakantieadres regelen. Er is helaas nog geen trailer of releasedatum. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kerst met de familie Meiland keert terug op 24 december

Scrooge: A Christmas Carol

In Scrooge: A Christmas Carol wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge op een koude kerstavond geconfronteerd met zijn verleden. Dan blijkt dat hij maar één nacht heeft om zijn toekomst te veranderen. Voordat het te laat is... Scrooge: A Christmas Carol is vanaf 2 december te zien bij Netflix.

Eerste Hulp bij Kerst

Videoland komt met een Nederlandse kerstfilm met de titel Eerste Hulp bij Kerst. Er is nog niet veel bekend, maar de hoofdrollen worden gespeeld door Teun Luijkx en Eva Laurenssen. De film wordt gemaakt door Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman. Wel is er een releasedatum, namelijk 6 december. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vroeg pieken: met deze Videoland-kerstfilms zit je er warmpjes bij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!