The Noel Diary Beeld © Netflix

Lekker zwijmelen: deze nieuwe kerstfilm staat nu op Netflix

24 november 2022 18:51

Netflix trakteert ons op heerlijke kerstfilms. Twee week geleden zagen we al 'Falling for Christmas', dé comeback van Lindsay Lohan (36). Vandaag komt de streaminggigant met 'The Noel Diary'.

In de Netflix-kerstfilm krijgt bestsellerauteur Jacob Turner te horen dat zijn moeder is overleden. De eye candy had geen goede band met haar, maar keert wel terug naar het huis waar zij woonde. Dan klopt er een vreemde aan die beweert dat haar moeder voor Jacobs ouders werkte. De twee vinden in het huis een dagboek vol geheimen en moeten ontdekken wat er vroeger allemaal speelde in het huis. Bekijk de trailer hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze nieuwe kerstfilms staan deze winter op jouw wishlist

Naast Falling for Christmas en The Noel Diary kwam Netflix vorige week ook met de nieuwe kerstfilm Christmas With You. In die film heeft popster Angelina een burn-out. Ze ziet een video online van een fan die haar heel graag wil ontmoeten. Ze besluit haar wens in vervulling te laten gaan. Wanneer ze in het kleine stadje komt, heeft ze het wel heel gezellig met de vader van haar fan. 

Onze entertainmentdeskundige Eric de Munck sprak met Lindsay Lohan over haar terugkeer voor de filmcamera's van de film Falling for Christmas. Je ziet het allemaal hieronder. 

Nieuwe kerstfilm met Lindsay Lohan ‘heel slecht’

03:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vroeg pieken: met deze Videoland-kerstfilms zit je er warmpjes bij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!