Baz Luhrmann hint op extra lange versie van Elvis-film

29 november 2022 09:49

Regisseur Baz Luhrmann (60) hoopt in de toekomst een extra lange versie van zijn film 'Elvis' te maken, aangevuld met extra concertbeelden van Elvis door acteur Austin Butler (31). Dat zegt Luhrmann in gesprek met filmwebsite 'IndieWire'.

"Butler heeft voor de film volledige concerten gezongen, en op een dag wil ik die samenvoegen en uitbrengen"

Volgens de regisseur ligt er nog vier uur aan extra materiaal op de plank van Austin, die Elvis Presley speelt in de film. "Butler heeft voor de film volledige concerten gezongen, en op een dag wil ik die samenvoegen en uitbrengen", aldus Baz. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob Elordi kruipt in de huid van Elvis in de film van Sofia Coppola

In september zei Baz in een interview met entertainmentwebsite Screen Rant dat hij merkt dat er veel interesse is in een langere versie van Elvis. Naast de concertbeelden zou ook een extra verhaallijn rond een bezoek van Elvis aan de Amerikaanse president Richard Nixon een mogelijkheid zijn in de langere versie van de film, zegt Baz.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Biopic over Elvis Presley passeert in Nederland 400.000 bezoekers

De biopic over Elvis Presley verkent het leven en de muziek van Elvis, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn manager. Austin Butler en Tom Hanks spelen de hoofdrollen in de film.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Austin Butler moest familie drie jaar missen door Elvis-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!