Guardians of the Galaxy Beeld © Marvel Entertainment

Zoë Saldana blij dat ze van filmreeksen af is

1 december 2022 17:13

Zoë Saldana (44) is al jarenlang te zien in grote, bekende films van 'Star Trek' en 'Guardians of the Galaxy', maar zegt dat ze daardoor artistiek gezien 'niet kon groeien en vastzat'. Dat vertelt de actrice in een interview met 'Women's Wear Daily'.

"Ik zat vast in het spelen in die filmreeksen"

"Ik heb het gevoel dat ik de laatste tien jaar van mijn leven gewoon vastzat. Ik zat vast in het spelen in die filmreeksen", aldus de 44-jarige actrice. Zoë Saldana maakte in 2000 haar debuut op het witte doek in de film Center Stage. Daarna was ze onder meer te zien in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) en later in diverse Star Trek- en Marvelfilms als Guardians of the Galaxy 1 en 2 en Avengers: Infinity War en - Endgame.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Gunn tóch regisseur Guardians Of The Galaxy

"Ik ben erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen, van het samenwerken met geweldige regisseurs en het ontmoeten van castleden die ik nu tot mijn vrienden reken tot een rol spelen die fans, met name kinderen, geweldig vinden", zegt de actrice. "Maar dat betekende ook dat ik artistiek gezien vastzat in mijn werk door niet te kunnen groeien of mezelf uit te kunnen dagen om verschillende rollen en genres te spelen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!