Amanda Seyfried en Lindsay Lohan Beeld © Getty Images

Mean Girls-actrices hinten op musicalversie van populaire film

2 december 2022 16:51

Actrice Amanda Seyfried (36) heeft haar doorbraak in Hollywood grotendeels te danken aan haar rol in 'Mean Girls'. Toch heeft ze zich lange tijd geschaamd voor de rol van Karen, zo vertelt ze in een duo-interview met mede-'Mean Girl' Lindsay Lohan (36) in 'Interview Magazine'. Gelukkig denkt ze daar vandaag de dag anders over én hoopt ze zelfs op een musicalversie van de film.

"Ze denken nog steeds aan Karen en Cady als ze ons zien"

Voor het interview hebben Amanda en Lindsay voor het eerst sinds jaren weer een minireünie kunnen houden. De twee hebben na Mean Girls in nog talloze andere films gespeeld en zijn inmiddels niet meer de tienermeiden uit de film, maar desondanks denkt Lindsay dat veel mensen hen nog steeds in die rollen zien. "Ze denken nog steeds aan Karen en Cady als ze ons zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mean Girls-actrice Lacey Chabert in rouw na overlijden zus

Amanda kan zich de film nog goed herinneren. "Dat was echt mijn allereerste film. Jij was het middelpunt van de film, maar zorgde voor een ontzettend leuke vibe. Ik kon me toen nog niet voorstellen hoe groot de film zou worden." Lindsay had wel al zo haar vermoedens. "Ik had gewoon zo’n gevoel. Hoe vaak heb je het nu zó leuk op de set van een film? Ik had gewoon het gevoel dat je dat zou kunnen merken als kijker. Maar ik had me niet kunnen bedenken dat 'ie tot op de dag van vandaag zo’n bijzondere status zou hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mean Girls-acteur Jonathan Bennett gaat trouwen

In Mean Girls speelt Amanda de ietwat dommige Karen, een rol waar ze in de jaren erna regelmatig naar wordt gevraagd. "Dan zei ik: 'Ja ja, ik was Karen in Mean Girls, verdorie.' Maar vandaag de dag roep ik het met trots uit: ‘Ik was Karen uit Mean Girls!'" En als het aan Amanda ligt, gaan we de cast nog een keer in hun oude rollen terugzien. "Ik zou er een moord voor doen om met Mean Girls op Broadway te staan." Ook Lindsay ziet dat wel zitten. "Ja, dat zou echt heel leuk zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!