Lady Chatterley’s Lover Beeld © Netflix

Bridgerton-fans opgelet: déze film belooft net zo passievol te zijn

2 december 2022 16:58

Het duurt nog even voordat het derde seizoen van 'Bridgerton' te zien is, maar gelukkig hebben wij iets voor je gevonden waar je je in de tussentijd mee kunt vermaken. De nieuwe film 'Lady Chatterley’s Lover' staat vanaf vandaag op Netflix en zou héél veel weghebben van 'Bridgerton'. En dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren.

De film gaat over Constance Chatterley, die in een liefdeloos huwelijk zit. Nadat haar man, generaal Sir Clifford Chatterley, gewond terugkeert uit de Eerste Wereldoorlog wordt Constance meer een verpleegster dan een vrouw voor Clifford en voelt ze zich erg eenzaam. Maar dan ontmoet ze op een dag Oliver Mellors, een nieuwe jachtopziener. Alles wat ze bij haar man mist, vindt ze hem bij hem wel. Het duurt dan ook niet lang voordat de twee een seksuele relatie krijgen die bol staat van de passie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw 'jong en vurig' personage maakt opwachting in Bridgerton

In de film komen wat bekende gezichten voorbij. Zo zien we Emma Corrin, bekend van haar rol als prinses Diana in het vierde seizoen van The Crown, Jack O’Connell, bekend van de Netflix-miniserie Godless en The North Water en Matthew Duckett uit A Confession.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vergeet Bridgerton: kostuumdrama Die Kaiserin over Sisi nu te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!