Beeld © ANP

Jackie Chan bevestigt geruchten over vierde deel Rush Hour

9 december 2022 04:01

Jackie Chan (68) heeft verklapt dat er een vierde deel van de Amerikaanse actie-komedie Rush Hour komt, zo meldt 'Variety'. De in Hongkong geboren acteur verblijft momenteel in Saoedi-Arabië, waar hij het nieuws op het Red Sea International Film Festival bekend heeft gemaakt.

"De regisseur spreek ik vanavond"

De acteur beraadt zich momenteel nog samen met de makers over het script. "We zijn in gesprek over een vierde deel. De regisseur spreek ik vanavond." Geruchten over dit vierde deel deden de afgelopen jaren al vaker de ronde. De eerste drie delen van de succesvolle productie verschenen achtereenvolgens in 1998, 2001 en 2007, gevolgd door de gelijknamige televisieserie in 2016.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jackie Chan draagt olympische vlam over Chinese Muur

Heel veel meer dan deze aankondiging gaf Jackie niet prijs. Onduidelijk is nog of Chris Tucker, met wie hij de hoofdrol deelde in de voorgaande delen, ook te zien zal zijn in Rush Hour 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jackie Chan over coronavirus: "Ik zit niet in quarantaine"

Rush Hour is een buddy cop-film waarin Chan door het leven gaat als Lee, een detective uit Hongkong. Samen met de Amerikaanse detective James Carter, gespeeld door de 51-jarige Chris, trekken ze samen op in het oplossen van misdaden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jackie Chan looft meer dan ton uit voor remedie coronavirus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!