Beeld © Getty Images

Margot Robbie benieuwd naar Lady Gaga als Harley Quinn

16 december 2022 12:49

Margot Robbie (32) is benieuwd naar hoe Lady Gaga (36) de rol van Harley Quinn gaat invullen in het muzikale vervolg op de film 'Joker' uit 2019. De actrice was zelf in meerdere films van filmstudio DC te zien als de bad girl, maar zal de rol niet opnieuw vertolken in de film die in 2024 uitkomt.

"Ik vind het juist een blijk van een goed personage dat mensen haar door verschillende acteurs gespeeld willen zien worden"

"Ik denk dat ze het geweldig gaat doen", zegt Margot tegen Entertainment Tonight. "Ik ben zo benieuwd. Ik hoopte altijd dat Harley een van die personages kon worden zoals Batman of Hamlet, die door verschillende acteurs gespeeld zou worden. Iedereen komt zo een keer aan de beurt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Margot Robbie over MeToo: 'Het is niet opgelost'

Harley Quinn is een voormalig psychiater die verliefd wordt op de Joker, de knotsgekke aartsvijand van Batman, en vervolgens zelf ook een tikje gestoord wordt. Margot speelde de rol voor het eerst in de film Suicide Squad uit 2016, en vervolgens in nog twee andere DC-films. In de film Joker: Folie á Deux wordt de rol van Quinn gespeeld door Lady Gaga. De rol van Joker zelf wordt opnieuw vertolkt door Joaquin Phoenix, die hier in 2019 een Oscar voor kreeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruim twintig jaar cel voor man die hondenuitlater Lady Gaga neerschoot

"Ik vind het juist een blijk van een goed personage dat mensen haar door verschillende acteurs gespeeld willen zien worden", meent de Australische. "Ik ben benieuwd."