Beeld © Jagged Edge Productions

Winnie the Pooh-horrorfilm krijgt tweede deel én veel meer budget

8 februari 2023 05:10

De horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' krijgt een vervolg, meldt 'Variety'. De regisseur en schrijver van de horrorfilm, Rhys Frake-Waterfield, gaat hier aan het eind van de maand mee beginnen.

"Ik weet wat we kunnen doen met het tweede deel en hoe we het nog leuker en gekker kunnen maken"

Hij hoopt dat het vervolg in februari 2024 te zien zal zijn. "Ik weet wat we kunnen doen met het tweede deel en hoe we het nog leuker en gekker kunnen maken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Winnie the Pooh komt tot leven in eigen horrorfilm

Het budget van het eerste deel, Winnie the Pooh: Blood and Honey, dat vanaf volgende week in onder meer Amerika, Canada en de Benelux te zien is, was erg laag. Het exacte budget van de horrorfilm, gebaseerd op het kinderboek 'Winnie the Pooh' van A. A. Milne over het lieve beertje, is volgens Variety minder dan 100.000 dollar.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bond-regisseur maakt remake Winnie the Pooh

Dat is volgens het vakblad 'een ongelooflijk laag budget' voor een film. Zo is dit minder dan een honderdste van het budget van de film M3GAN, waarvan het budget 12 miljoen dollar bedroeg. Het budget van de nieuwe film zal vijf keer zo groot zijn, zegt de schrijver. De trailer van de eerste film zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!