Will Smith Beeld © Getty Images

Will Smith deelt hilarische fout uit Bad Boys-film

10 februari 2023 16:16

Dat er soms fouten voorbijkomen in een film of serie, weten we inmiddels wel. Soms is een fout echter zó overduidelijk, dat je je afvraagt waarom die niemand eerder is opgevallen. Zo heeft een oplettende kijker een pijnlijk foutje in een 'Bad Boy'-film gespot. De man ziet hoe Will Smith (54) in een auto stapt en vervolgens op magische wijze verdwijnt. Will Smith kan er gelukkig wel om lachen en deelt de video op zijn Instagram.

Er zijn inmiddels al heel wat Bad Boys-films gemaakt met Martin Lawrence en Will Smith. In de films speelt Will de stoere detective Mike Lowrey, die gek is op sportwagens. In de films zien we hem dan ook regelmatig in de mooiste bolides voorbijscheuren, maar in één van de films gaat dat niet helemaal goed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bad Boys-acteurs Will Smith en Martin Lawrence bevestigen vierde film

In een fragment is namelijk te zien dat Will in een auto stapt en vervolgens allerlei rare capriolen uithaalt. Alleen blijkt niet Will in de auto te zitten, maar een man die in de verste verte niet eens op hem lijkt. De video gaat al snel viral nadat een kijker 'm online plaatst en nu is het fragment ook bij Will Smith terechtgekomen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!