Tatta Robert de Hoog Beeld © Jasper Suyk

Vanaf deze datum is Mocro Maffia-film Tatta te zien bij Videoland

23 februari 2023 10:00

Fans van 'Mocro Maffia' wachten nu al bijna een jaar in spanning op het vijfde seizoen. Gelukkig maken de makers in het najaar bekend dat de hitserie in aanloop naar de nieuwe reeks afleveringen een film krijgt. En die film, 'Mocro Maffia: Tatta', laat nu niet lang meer op zich wachten.

Mocro Maffia: Tatta zal draaien om één van de hoofdpersonages: Tatta, gespeeld door Robert de Hoog. Na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi), in seizoen vier was Tatta spoorloos. Waarom en waar hij naartoe ging, zie je vanaf april in de zestig minuten durende film. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Deze serie wil je zien als je van Mocro Maffia houdt: Sleepers

Om wraak te nemen op Paus, schakelt Tatta de hulp van zijn broer Otto (Mads Wittermans) in. Klein probleem: die zit vast, in de Hongaarse gevangenis. Tatta weet hem vrij te krijgen, maar dan gaat het de verkeerde kant op. Ze belanden in een wespennest dat hem verder weg van zijn doel brengt dan ooit. 

Mocro Maffia: Tatta is vanaf 28 april te zien bij Videoland. Wanneer de fans het vijfde seizoen van de serie kunnen verwachten, wordt later bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Achmed lag wakker van nieuw seizoen Mocro Maffia: 'Niet makkelijk'

Als 28 april nog te ver klinkt, dan kun je ook alvast beginnen aan de boedstollende serie Sleepers bij Videoland. Hierin speelt Robert de Hoog een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche en maakt hij tegelijk zijn debuut als creatief producent.

Deze serie wil je zien als je van Mocro Maffia houdt: Sleepers

01:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!