Chris Pine laat zich eindelijk uit over spuugincident Harry Styles

1 maart 2023 18:38

Chris Pine (42) heeft eindelijk zelf uitsluitsel gegeven over het veelbesproken 'spuugincident' op het filmfestival van Venetië vorig jaar, tijdens de première van de film 'Don't Worry Darling'. Op sociale media circuleerden beelden waarop het leek alsof Harry Styles (29) op hem spuugde, maar in gesprek met 'Esquire' ontkent Chris dat dat ooit is gebeurd.

"Het zag er inderdaad uit alsof Harry op mij spuugde"

"Harry heeft niet op mij gespuugd. Harry is een heel aardige gast", zegt hij. De acteur kan zich nog goed herinneren dat hij in het vliegtuig zat toen zijn woordvoerder hem een filmpje liet zien van het moment. "Ze liet het me zien en het zag er inderdaad uit alsof Harry op mij spuugde. Maar dat heeft hij niet gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geeft deze theorie antwoord op alle vragen rondom Don't Worry Darling?

"Ik denk dat Harry voorover leunde en zei: 'Het zijn maar woorden toch?'" Volgens Pine was het onderdeel van een privé-grap tussen de twee. "We hadden allemaal een jetlag en probeerden vragen te beantwoorden. En soms als je persdingen doet, begin je wartaal te spreken. Dus we hadden een grapje: 'Het zijn maar woorden.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles snoepte van twee walletjes tijdens opnames Don't Worry Darling

Eerder had een woordvoerder van Chris al ontkend dat Harry Styles op hem had gespuugd. Later benadrukte ook regisseur van de film Olivia Wilde dat er niets was gebeurd.

Er was overigens veel meer te doen rondom Don't Worry Darling. Entertainmentdeskundige Eric de Munck vertelt alles over de controverses in onderstaande video.

Eric legt de controverse rondom Don’t Worry Darling uit

03:21
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles onderbreekt optreden voor typisch Australisch gebruik