Beeld © ANP

Film over rapper Antoon binnenkort in de bioscoop te zien

19 maart 2023 22:00

Fans van rapper Antoon (21) kunnen hun geluk niet op: binnenkort is de film 'Antoon- Engel', over zijn leven, in de bioscoop te zien. Dat heeft distributeur WW Entertainment zondag bekendgemaakt. De trailer werd zondagavond voor het eerst online gepresenteerd.

Producent FCCE volgde Antoon de afgelopen drie jaar, terwijl hij snel carrière maakte in de Nederlandse muziekwereld met onder meer de hit 'Vluchtstrook'. Hij was op zijn vijftiende de allerjongste kandidaat die werd aangenomen op de Herman Brood Academie. In 2022 was de jonge rapper de meest gestreamde artiest van Nederland en verkocht hij twee keer de Ziggo Dome uit. Vorige maand won Antoon de Qmusic Top 40 Award voor Beste Artiest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flemming en Antoon gaan er met Top 40 Awards vandoor

De film is geproduceerd door Justus Verkerk, de vader en manager van Antoon, en bevat ook nooit vertoonde beelden van zijn jeugd. Ook komen familieleden aan het woord die vertellen hoe Antoon vroeger was, toen hij nog niet bekend was. Antoon-Engel is in de week van 21 april in de bioscopen te zien. De kaartverkoop gaat maandag van start.

Antoon wordt gevolgd voor documentaire: 'Kroon op het werk'

05:08
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Antoon kan succes niet verklaren: 'Ik doe maar wat'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!