Beeld © ANP

Staande ovatie voor Lance Reddick bij première John Wick 4

21 maart 2023 08:07

Bij de première van 'John Wick 4' in Los Angeles is stilgestaan bij het overlijden van acteur Lance Reddick. Op de rode loper spraken acteurs over hun overleden collega en volgens Amerikaanse media kreeg Lance ook een staande ovatie toen hij voor het eerst in beeld was.

"Het was heel bijzonder om elke keer als hij op de set was de passie te zien die hij voor zijn werk had"

De aanwezigen kregen daarnaast bij aankomst een blauw lintje opgespeld. Blauw was de favoriete kleur van de acteur, die in de John Wick-films de rol van hotelconciërge Charon speelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw van overleden acteur Lance Reddick bedankt voor steun

Hoofdrolspeler Keanu Reeves haalde met verslaggevers herinneringen op aan zijn collega en goede vriend. Volgens hem was Reddick een echt 'mensenmens' en 'een heer'. Ook werkte Keanu graag met hem samen. "Het was heel bijzonder om elke keer als hij op de set was de passie te zien die hij voor zijn werk had."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde John Wick-film opgedragen aan overleden Lance Reddick

Ook regisseur Chad Stahelski werkte met plezier met Lance samen. "Ik ben blij en trots op het feit dat ik zoveel tijd met hem heb doorgebracht. We gaan hem erg missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Wire-acteur Lance Reddick overleden op 60-jarige leeftijd

De acteur, ook bekend van onder meer de series The Wire, Fringe en Oz, overleed op 60-jarige leeftijd aan een natuurlijke doodsoorzaak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!