Barbie Beeld © Warner Bros. Pictures International Holland

De officiële Barbie-trailer is hier en is (plastic) fantastic

26 mei 2023 08:57

Margot Robbie is een Barbie girl in a Barbie world, 'waar alles en iedereen perfect is, behalve als je een existentiële crisis hebt', zo luidt de synopsis van de langverwachte 'Barbie'-film met de 32-jarige actrice in de hoofdrol. Eerder worden we al getrakteerd op een plastic fantastic teaser en nu speelt Warner Bros. Pictures met de officiële trailer van de nu al iconische film.

Nadat de eerste beelden worden gedeeld wordt er al volop gespeculeerd en nu blijkt dat Barbie en Ken inderdaad naar de 'echte wereld' afreizen nadat Barbie een existentiële crisis heeft en haar hielen (de horror!) opeens de grond raken - tot grote afschuw van de andere Barbie's. 

Wat we nog meer kunnen verwachten? Een woedende Will Ferrell, fluorescerende pakjes, heel veel roze en een niet zo brave Barbie die meerdere malen in de gevangenis belandt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Mendes smeekte Ryan Gosling Barbie-onderbroek mee te nemen naar huis

Hoewel de reacties niets anders dan lovend zijn, vindt Barbie-regisseur Greta Gerwig het maken van de film 'doodeng' omdat ze zich ervan bewust is dat de eerste liveactionfilm over de iconische pop het einde van haar carrière zou kunnen betekenen. Zo vertelt ze onlangs in de podcast Dua Lipa: At Your Service

"Ik denk dat het te maken had met het feit dat in het begin alles nog mogelijk is", legt ze uit. "Waar begin je? Wat zou het verhaal moeten zijn?" Toch denkt ze dat die spanning juist positief werkte. "Ik dacht: ik vind het doodeng en het kan het einde van mijn carrière worden. Maar toch vond ik dat ik het zou moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dua Lipa speelt blauwharige zeemeermin in Barbie-film

De Barbie-film verschijnt op 21 juli. Naast Margot Robbie speelt Ryan Gosling een hoofdrol als Ken. Verder zijn ook onder anderen America Ferrera, Michael Cera, Simu Liu en Dua Lipa onderdeel van de sterrencast.

Laatstgenoemde staat ook op de soundtrack van de film met het nummer 'Dance The Night', waarvan de videoclip al net zo fantastisch is al de Barbie-trailer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Margot Robbie speelt Barbie, maar had nooit een barbiepop

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!