Perfil Falso Beeld © Netflix

Nieuwe erotische thrillerserie Perfil Falso komt naar Netflix

26 mei 2023 12:08

De broeierige film '365 Days' is zo'n enorm hoogtepunt voor Netflix, dat de streamingdienst heeft besloten het kunstje nog eens over te doen. Vanaf 31 mei worden we daarom verwend met de erotische thriller 'Perfil Falso'. Rode oortjes gegarandeerd.

In Perfil Falso, of zoals de film in het Engels heet: Fake Profile, volgen we Camila (Carolina Miranda), die via een datingapp op zoek gaat naar de man van haar dromen. Al snel vindt ze haar prins op het witte paard in de knappe Fernando (Rodolfo Salas). Maar dan blijkt dat niets is wat het lijkt en verandert haar droom in een nachtmerrie. Fernando heet helemaal geen Fernando, en hij is ook niet single!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse Netflix-gebruikers kunnen mail verwachten: account delen kost vanaf nu extra geld

Bereid om alles te doen om erachter te komen wie de man die ze ontmoette werkelijk is, zoekt de jonge vrouw wanhopig naar de echte identiteit van de bedrieger. Ze laat hem boeten voor elke leugen die hij haar vertelde en elke belofte die hij deed. Camila weet niet dat ze een ingewikkeld labyrint binnengaat van schijn die bedriegt en wordt meegesleurd in verboden seks en macht die dodelijk is...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse film Faithfully Yours met Elise Schaap en Bracha van Doesburgh is wereldwijde Netflix-hit

De Colombiaanse serie Perfil Falso is vanaf 31 mei te zien bij Netflix.