The Out-Laws Beeld © Scott Yamano/Netflix

Zien: gevaarlijk grappige trailer Netflix-film The Out-Laws

7 juni 2023 12:28

Je schoonouders voor de eerste keer ontmoeten kan nogal stressvol zijn. Maar wat als je toekomstige schoonvader en moeder óók nog eens beruchte criminelen zijn die de bank willen overvallen waar je werkt? Klinkt als het plot van een film - en dat is het ook. Namelijk van de nieuwe Netflix-film 'The Out-Laws'.

"Hij is gewoon zo'n geweldige kerel en misschien wel mijn favoriete co-ster waarmee ik ooit heb gewerkt"

Owen Browning, gespeeld door acteur Adam Devine, is een nuchtere bankdirecteur die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven, Parker (Nina Dobrev). Wanneer zijn werkplek vlak voor hun huwelijk wordt overvallen door de beruchte 'Ghost Bandits', is hij ervan overtuigd dat de criminelen in kwestie zijn aanstaande schoonouders zijn. Die worden gespeeld door Pierce Brosnan en Ellen Barkin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden Michiel Huisman in nieuwe Netflix-film Rebel Moon

"Hij is een schurk, hij is een buitenstaander. Hij is een soort verloren ziel. Hij en zijn vrouw zijn niet wie ze zeggen dat ze zijn", vertelt 007-acteur Pierce Brosnan over zijn rol in de nieuwe Netflix-film aan Tudum, de officiële website van de streamingdienst. "We komen naar de stad omdat onze dochter gaat trouwen, en ik voel niets voor deze jongeman, in welke vorm dan ook. Ik vind dat hij het hart van mijn dochter niet waard is. En ik maak het hem erg moeilijk terwijl hij probeert haar het hof te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wauw: Deze droomvilla van actrice Nina Dobrev moet je zien

Het is overigens niet de eerste keer dat Adam Devine en Nina Dobrev samenwerken. Het duo is zowel voor als achter de camera bevriend. "Hij is gewoon zo'n geweldige kerel en misschien wel mijn favoriete co-ster waarmee ik ooit heb gewerkt", vertelt de voormalig The Vampire Diaries-ster dan ook vol lof.

The Out-Laws is vanaf 7 juli te zien bij Netflix.