Rapper Sjors en Sue Beeld © RTL Boulevard

Ex rapper Sjors klapt uit de school

16 januari 2018 16:18

Rapper Sjors en de Spaanse Sue kondigden eind vorig jaar nog vrolijk aan een relatie te hebben. De relatie hield alleen niet lang stand en liep al snel op de klippen, maar was het wel een relatie? Sue doet nu haar verhaal aan RTL Boulevard.

"Stop alsjeblieft met praten over mij"

Op Instagram bekende Sue tussen neus en lippen door nooit een relatie met rapper Sjors te hebben gehad. "De waarheid komt nog wel naar buiten", post ze als reactie op de vraag van een fan of zij echt een relatie had met de rapper. Sue doet nu haar hele verhaal bij RTL Boulevard. 

Het interview

Sue laat weten dat er meerdere leugens zijn geweest. Zo hebben de twee elkaar niet op straat leren kennen. "Het ging via een app. Hij sprak mij aan via de app en zag eruit als een normaal persoon, dus ik vond het prima. Het was alleen vriendschappelijk." 

Tijdens hun allereerste ontmoeting kwam Sjors met een plan: "Misschien is het een goed idee om te zeggen dat je mijn vriendin bent, zodat media dit oppikken. Dan kan ik je deze mediawereld in krijgen met contacten." Daar besloot Sue mee akkoord te gaan, want ze had werk nodig. 

Uiteindelijk was Sue het zat om overal voor op te komen draven en besloot ze er een punt achter te zetten. "Ik zei dat ik naar Spanje ging, maar ik ging niet." Nu heeft Sue een duidelijke boodschap voor Sjors: "Probeer jouw eigen manier van leven te vinden. Stop alsjeblieft met over mij praten." 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook

Rapper Sjors krijgt bierdouche

De reactie van Sjors

Wij hebben Sjors uiteraard om een reactie gevraagd. Volgens hem klopt het niet dat ze geen relatie hebben gehad, maar wel dat hij Sue inmiddels overal op social media geblokkeerd heeft. Ook bevestigt Sjors dat hij Sue niet op straat, zoals hij eerder zei, heeft ontmoet maar via de datingapp Badoo. Hij wil verder geen aandacht meer aan Susanna schenken. 

Al direct nadat het uitging begon het moddergooien en liet rapper Sjors aan RTL Boulevard weten dat Sue hem in de steek had gelaten. Bekijk de video met zijn reactie hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Rapper Sjors neemt het op voor Boef

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!