Beeld © YouTube TheEllenShow

Bill Gates heeft geen idee hoeveel boodschappen kosten

22 februari 2018 16:05

Bill Gates een vermogen van 91,5 miljard dollar (!) een van de rijkste mensen ter wereld. Als je zoveel geld op je bankrekening hebt staan hoef je natuurlijk niet op een dollar meer of minder te kijken. En daarom test Ellen Degeneres of ie enig idee heeft hoe duur boodschappen kosten.

Ellen begint makkelijk met Rica-A-Roni, een soort pasta die enorm populair is in de Verenigde Staten. De miljardair denkt dat het een pakje 5 dollar kost, maar daar zit ie toch even flink naast. Een pakje kost namelijk maar 1 dollar en dat is toch best wel een verschil.

Het tweede product waarvan ome Bill de prijs moet raden zijn Tide Pods, capsules met wasmiddel die in vooral in het nieuws waren omdat YouTubers deze opeten. Aangezien Bill bij de Rice-A-Roni een veel te hoge inschatting maakte, gaat ie nu iets lager zitten. Veel lager. Hij denkt dat het wasmiddel 4 dollar kost, maar na wat commentaar van het publiek gaat hij richting de 10 dollar. Nog steeds veel te laag. Ellen verzekert Bill er dan ook van dat wassen best wel duur is. Had Bill anders nooit geweten natuurlijk.

Miniatuurvoorbeeld

Meer Tide Pods

7 challenges die het internet over raasden

Bill schat zijn kansen iets hoger in bij het derde product, flosdraad. Als fervente flosser raadt hij het in een keer bijna goed.

De pizzabroodjes gaan de miljardair iets minder goed af. Eerst gokt hij 22 dollar, maar na een shockgeluid uit het publiek stelt hij het bedrag bij naar 15 dollar. Als het publiek dan nog steeds niet tevreden is, schreeuwt hij in een soort paniekreactie: "oké, 8 dollar!" Ellen geeft hem geen kans meer om zijn bedrag aan te passen, zodat hij het toch nog goed heeft. Alleen Bill zou pizzabroodjes kopen voor 22 dollar.

Als laatste moet Bill de prijs van een spinazie en artisjok dip raden. Met een klein beetje hulp van Ellen en het publiek, raadt hij ook dit product helemaal goed. 

Bekijk de hele video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!