Luuk Ikink
Luuk Ikink

Presentator. Voorheen radiomaker en sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night.

Viral vrijdag: De hoogtepunten van deze digitale week

13 april 2018 15:34

Het is bijna weekend en dat vieren we met het beste van het internet. Wij hebben geklikt en gescrold, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Dit gebeurt er deze week op het wereldwijde web:

1. Gierige Gasten pakken gratis shine

Deze week wordt de uitzending van RTL Boulevard bruut verstoord door een man met een hoogwerker. Het blijkt te gaan om de Gierige Gasten. Speciaal voor hun nieuwe single met Bizzey en Boef halen ze deze stunt uit.

2. Benzbaby

Toch wel het meest opvallende nieuws van deze week. De vriendin van rapper Keizer bevalt in de auto op de  parkeerplaats van het ziekenhuis en filmt. Later plaatst de rapper alles op Instagram en zo’n 140.000 mensen zien de video op Instagram.

3. Just Dance

Lady Gaga viert het 10-jarig jubileum van haar eerste grote hit Just Dance.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Viral vrijdag: het beste van het wereldwijde web

4. Cardi B

De Amerikaanse rapper Cardi B heeft net een nieuw album uit en daarom zit ze op de bank bij Jimmy Fallon. Hier legt ze uit wat al haar bekende uitspraken precies betekenen en dat is best wel grappig. (vanaf 3:00)

5. Crocodile Rocky

The Rock plaatst een opvallende foto op Instagram. Hij is aan het worstelen met een alligator. Dwayne Johnson deelt nog wel een kleine tip: als je zelf een aligator tegenkomt, moet je dit niet doen.

6. I Love You Tattoo

Kaj Gorgels neemt je via zijn Instagramstory mee in de tattoostudio van Fabrizio en Pommeline. Kaj doet er nog een schepje bovenop: hij laat zelf een tattoo zetten.

Luuk Ikink

Presentator. Voorheen radiomaker en sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!