Beeld © ANP

Deze BN'ers zijn vroeger flink gepest

19 april 2018 13:11

Vandaag is de landelijke Dag tegen Pesten. Acteur Thomas Cammaert is dit jaar de trotse ambassadeur van stichting Stop Pesten Nu. Pesten is een groot probleem onder jongeren. En daar weten deze bekende koppies alles van.

1. Mari van de Ven

De bekende visagist heeft een moeilijke tijd op school. Niet alleen zijn klasgenoten maken hem het leven zuur, ook zijn juffen maken de kleine Marie belachelijk! Inmiddels heeft hij geleerd om voor zichzelf op te komen en staat hij erboven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Mari van de Ven lanceert beauty app

2. Jamai Loman

Tijdens Idols staat Jamai volop in de spotlights en zijn alle meiden gek van hem. Dat is tijdens zijn schooltijd wel anders. De zanger wordt regelmatig uitgescholden voor homo. Dit maakt zo’n indruk op de kleine Jamai dat hij amper nog naar school durft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Jim Bakkum niet in jury Idols om Jamai Loman

3. Charly Luske

De jonge Charly wordt vroeger nooit uitgenodigd voor partijtes van klasgenootjes: “Ik heb daar wel tranen om gelaten. Ligt dit nou aan mij? Of ligt dit aan hen”, zegt hij tijdens een interview. De situatie draait 180 graden als hij plotseling een mega groeispurt krijgt en letterlijk boven zijn pesters staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Charly Luske krijgt persoonlijke tattoo van Tanja Jess

4. Sylvie Meis

De prachtige schone zit tegenwoordig lekker strak in haar vel. Toch vertelt ze in diverse media dat ze vroeger flink gepest is. En kijk haar nu eens! Wat zullen die pesters spijt hebben…

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Sylvie Meis aan de kant gezet

5. Kim Kötter

Het model verklapt op de première van de film Stuk dat ze vroeger flink gepest is. “Ik werd vroeger ‘botje’ genoemd”, laat ze weten. Gelukkig heeft Kim niets aan de pesterijen overgehouden en gaat de moeder van twee met een grote glimlach op haar gezicht door het leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Kim Kötter: Bizarre en dramatische editie Miss Universe

6. Anita Witzier

Ook de presentatrice is regelmatig voor de leeuwen gegooid als tiener. Het gaat zelfs zó ver dat klasgenoten haar van tijd tot tijd van haar fiets aftrekken. Dit maakt de middelbareschooltijd van Anita tot een regelrechte hel: “Als mensen van je eigen leeftijd je afwijzen, dan doe je er blijkbaar niet toe.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Anita Witzier volgt levenscyclus

7. Chantal Janzen

De kersverse mama schittert op de Nederlandse televisie. Het is dan ook moeilijk voor te stellen dat ze vroeger het pispaaltje is van de klas. Kinderen zetten de presentatrice voor gek vanwege haar brilletje en sproetjes. Gelukkig is het helemaal goed gekomen met de blondine!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Deze presentatrice vervangt Chantal Janzen

8. Georgina Verbaan

De actrice wordt tijdens haar jongere jaren gepest omdat ze een bijzondere stem heeft. Joke’s on them, want nu scoort ze klus na klus om tekenfilms in te spreken!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Georgina Verbaan in nieuwe serie Papadagen

9. Tatum Dagelet

Je zou het niet zeggen, maar de stoere Tatum wordt op de basisschool flink gepest. “Er zaten een paar enorme pesters in mijn klas. Als ik ze nu tegen het lijf loop, zou ik nóg de neiging hebben ze een flinke tik te verkopen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Tatum Dagelet en Sara Dol in De Familie Slim

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!