Tim Hofman kan Social Award winnen

1 mei 2018 07:10

Presentator Tim Hofman is genomineerd voor twee Best Social Awards, de prijs voor de belangrijkste gebruikers van sociale media in Nederland. Hofman zelf kan de prijs voor beste personality winnen, zijn productie #BOOS is genomineerd in de categorie beste YouTube-serie.

Andere genomineerde personality's zijn Chantal Janzen, Famke Louise, Freek Vonk, Nienke Plas, Nikkie Tutorials, Ruba Zai en Yara Michels.

De nominaties zijn dinsdag bekendgemaakt. The Best Social Awards worden op 6 en 7 juni uitgereikt in het gebouw B. Amsterdam. Het publiek kan tot 15 mei stemmen. Ook voetbaltalent en thuiskok Shane Kluivert kan twee awards winnen: beste YouTuber en beste YouTube-serie. De tien jaar oude Shane, de zoon van Patrick Kluivert en Rossana Lima, bracht onlangs zijn eerste kookboek uit. Tussen de bedrijven door voetbalt hij ook in de jeugd van FC Barcelona.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Tim Hofman maakt 'bejaardenversie' van #BOOS

Alexander Pechtold (D66), Jesse Klaver (GroenLinks), Klaas Dijkhoff (VVD), Lodewijk Asscher (PvdA) en Peter Kwint (SP) kunnen de prijs voor beste politicus op sociale media winnen. NOS kort, AT5, RTL Nieuws, Vice Nederland en De Correspondent zijn genomineerd in de categorie beste nieuwspagina.

Weerman Gerrit Hiemstra is genomineerd voor een prijs voor de beste reactie. Na een tweet van Kamerlid Thierry Baudet had hij geantwoord: ''Eén tweet met 4 keer onzin. Wie kan hier overheen?'' Baudet reageerde daarop door te schrijven: ''Deze man zou moeten worden ontslagen.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Tim Hofman komt met nog twee boeken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!