Beeld © ANP

Zwangerschap Monica brengt problemen met zich mee

15 mei 2018 15:41

Monica Geuze vertelt voor het eerst voor de camera dat ze nu wel erg veel last krijgt van haar zwangerschap! "Het zwanger zijn begint nu wel echt merk ik", zucht de vlogster.

"Ik kan mijn vajayjay gewoon niet meer zien"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze naar Temptation Island?

33 weken geleden werd duidelijk dat Monica Geuze samen met haar liefje Lars Veldwijk hun eerste kindje krijgen. Dolblij maakten ze dit aan hun fans bekend en sindsdien houden ze iedereen op de hoogte over de leukste weetjes. Maar nu vertelt Monica dat het niet alleen over rozen gaat zo'n zwangerschap.

De aankomende moeder vertelt dat ze veel van haar outfits niet meer aankan. "Ik begin echt op te blazen. Mijn schoenen worden te strak en mijn buik gaat uitzetten. Ik pas heel veel van mijn kleren niet meer, dus ik moet iedere dag een beetje improviseren wat ik aandoe." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine ruziet om ex-vriendin Monica Geuze

En niet alleen haar kleren zijn een heikel punt zegt het liefje van Lars. "Verder kon ik ook heel lang nog wel gewoon alles beneden kappen, maar nu kan ik mijn vajayjay gewoon niet meer zien. Dus ik heb vanochtend met een spiegel onder de douche soort van het hele slagveld daar proberen aan te pakken. Maarja, dan gaat die spiegel weer beslaan. Het gaat allemaal niet over rozen. Maar oke, het hoort erbij."

Gelukkig voor Monica is het einde nu in zicht. "Ik zit nu in mijn 33e week, dus het schiet wel aardig op. Stel je voor dat de baby met 36 of 38 weken zou komen, dan zou ik over een maand al aan het bevallen zijn. Daar word ik wel zenuwachtig van, maar heb er ook wel heel erg zin in", onthult Monica. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze deelt handige tip met zwangere Roxeanne Hazes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!