NikkieTutorials Beeld © ANP

Relatie YouTube-koningin NikkieTutorials is voorbij

15 mei 2018 16:32

De geruchtenmachine draaide de afgelopen maanden al overuren, maar vandaag bevestigt NikkieTutorials dan eindelijk zélf dat haar relatie met Rick over en uit is.

De reactie van Nikkie

Nikkie en Rick waren ruim zes jaar samen. De twee woonden een tijdlang in een appartement in het centrum van het Brabantse Uden, maar trokken in de zomer van 2017 in een geheel verbouwd landhuis in datzelfde dorp. Begin dit jaar duiken de geruchten op dat het zou rommelen in de relatie van Nikkie en Rick.

Miniatuurvoorbeeld

Weer een bekende naam:

Youtuber NikkieTutorials strikt ook Kelly Clarkson

Indertijd willen de tortelduifjes niet reageren op de aanhoudende geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn. Maar vandaag komt de YouTube-ster dan toch met een reactie naar buiten. "Jullie weten dat ik er niet van hou om te praten over mijn privé-leven, maar ik wil jullie even laten weten dat ik nu al een tijdlang vrijgezel ben. Maak jullie geen zorgen, ik heb de beste vrienden en ik heb heel veel zin in dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

Wat eng!:

Beautyvlogger NikkieTutorials aangevallen op straat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!