Dee en Enzo Beeld © YouTube Enzo Knol

YouTube-koppel Enzo Knol en Dee uit elkaar

25 juni 2018 15:33

Vorig jaar gingen Enzo Knol en zijn liefje Dee met veel bombarie uit elkaar. Na een break-up van twee maanden kwamen de YouTube-tortelduifjes weer samen, maar nu is het toch echt definitief over en uit tussen de twee.

"Het is niet meer verliefd zijn maar houden van"
Miniatuurvoorbeeld

Dee vertelt alles!

Liefje Enzo Knol openhartig over haar ontmaagding

Via Instagram laten Dee en Enzo weten niet langer samen te zijn. "Als eerste wil ik zeggen: sorry dat we jullie zo lang heb laten wachten op dit nieuws. Het is zo onwerkelijk wat er allemaal op ons af is gekomen afgelopen 5 jaar. We hebben heel veel mooie dingen meegemaakt maar in dit hectisch leventje maak je ook mindere dingen mee. We zijn vorig jaar 2 maanden uit elkaar geweest en hebben het daarna weer geprobeerd, maar het is niet meer verliefd zijn maar houden van. Daarom kiezen wij beiden nu een eigen pad dat we gaan bewandelen." 

Miniatuurvoorbeeld

Racemonster

Enzo Knol scheurt met 220km/h over de snelweg

Miniatuurvoorbeeld

Grote zorgen

Fans bezorgd om YouTuber Enzo Knol

De twee zijn niet van plan om meer duidelijkheid te geven over de liefdesbreuk. "Ik zal hier verder niet meer op terugkomen, ook niet in de vlogs. Ik snap dat er veel vragen gaan komen maar hopelijk begrijpen jullie dat dit nieuws naar buiten brengen al moeilijk genoeg is", aldus Enzo. 

Ook Dee bedankt de fans voor al hun support de afgelopen jaren. "Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, de motivatie en alle andere dingen die jullie hebben betekend. Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart."

Het is niet de eerste keer dat Enzo en Dee uit elkaar gaan. In september 2017 maakten de twee in een vlog bekend dat ze niet langer samen zijn. Toen kwam het weer goed tussen de lovebirds, maar nu lijkt het YouTube-liefdessprookje toch echt tot het verleden te behoren.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

Enzo Knol scheurt met 220km/h over de snelweg

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!