Alex Maas Beeld © Temptation Gossip

Alex Maas: 'Rosanna gaf signalen dat ze verliefd op me was'

13 juli 2018 09:23

Alex Maas schuift deze week aan in Temptation Gossip. De gespierde verleider doet in het programma een boekje open over Rosanna Voorwald. Zo vertelt Alex dat hij het vermoeden heeft dat Roos een stiekeme crush op hem had...

"Het is echt één grote poppenkast"
Miniatuurvoorbeeld

Wat een make-over

ZIEN: Bizarre make-over Alex Maas

Vorige week was te zien hoe Alex herenigd werd met zijn liefdesrivaal Niels. Het liefje van Rosanna is nou niet bepaald blij om weer oog in oog te staan met Alex. Toch heeft hij geen medelijden met Niels. "Ik vind het niet zielig. Hij roept aan de ene kant dat ik niets voorstel, maar aan de andere kant zakt de moed hem in zijn schoenen. Dat is met Niels zo, het is echt een grote poppenkast. Hij had gewoon moeten zeggen: het doet me wat, ik hoop dat Rosanna zich gedraagt, want ik hou van haar. Daar zou niemand om gelachen hebben. Dan had hij mijn respect gehad."

Dat Rosanna weleens opnieuw in de fout zou kunnen gaan door toedoen van de komst van Alex interesseert de Brabantse spierbundel vrij weinig. "Het is niet zo dat je in de poep stapt en denkt: hé, het is zo ver. Je bevindt je al op glad ijs en je weet dat je moet opletten. En dan ga je alsnog zulke fouten maken! Nee, ik kan daar echt geen medelijden mee hebben."

Miniatuurvoorbeeld

He's back

OMG: Alex Maas in Temptation Island VIPS

In Temptation Island VIPS probeert Alex om Rosanna weer het bed in te praten. En daar hoeft hij nou niet bepaald veel moeite voor te doen, zo vertelt hij in het Videoland-programma. "Ik weet precies wat Rosanna leuk vind. Ik zei steeds dat ze me geil maakte, maar dat was een toneelstukje. Ik werd er totaal niet geil van. Ze was eerder mij aan het verleiden!", vertelt de hunk aan Temptation Gossip-presentatrice Fatima Moreira de Melo.

Volgens Alex heeft Rosanna dan ook totaal niet door dat hij een spelletje speelt met de blondine. "Natuurlijk begrijpt ze dat niet. Anders was ze er de eerste keer ook niet ingetrapt."

Miniatuurvoorbeeld

How cute!

ZIEN: Temptation-Fabrizio als kleine uk

Ook in de vorige reeks van Temptation Island was Roos namelijk gevoelig voor de avances van Alex. Nadat ze in een relatiecrisis met Niels was beland, deelde ze de lakens met Alex. En eenmaal in Nederland blijkt het geflirt tussen Rosanna en Alex nog te zijn doorgegaan...

Fatima is dan ook benieuwd of Alex denkt dat Rosanna verliefd op hem is. "Rosanna geeft wel signalen dat ze verliefd op me was, ja. Als ik je vertel dat ze met mij vreemdging, ik een week later mijn verjaardag vierde in Nederland en dat Niels haar toen heeft afgezet om haar vervolgens pas om twee uur 's nachts weer op te halen, nou dan is er wel wat gaande ja, haha." 

Miniatuurvoorbeeld

Heftige periode

Temptation-Daniëlle openhartig over herseninfarct

Wie benieuwd is of Rosanna ook dit jaar weer zal zwichten voor Alex, moet zeker blijven kijken naar Temptation Island VIPS. Iedere donderdag om 0.00 verschijnt er een nieuwe aflevering online bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!