Beeld © RTL Boulevard

Temptation VIPS-Fabiola openhartig over gevoelens voor Niels

20 juli 2018 09:27

In Temptation Gossip schuift deze week niemand minder dan Fabiola Volkers aan. De vrolijke flapuit vertelt dat er tijdens haar avontuur in Mexico iets moois is opgebloeid tussen haar en de knappe Niels van der Zanden. "Hij is heel lief en heeft leuke humor, we zitten echt op één lijn samen", aldus een wegzwijmelende Fab.

"Ik zou hem in het echte leven ook oprecht leuk kunnen vinden"

Fabiola vertelt in Temptation Gossip te dromen van een toekomst als celebrity. Dat is ook de reden dat de blondine meedeed aan Temptation Island VIPS. "Ik wilde altijd al in de spotlights staan", vertelt het model.

En bij een carrière in de showbizz hoort natuurlijk ook een bekend vriendje! Op jonge leeftijd struinde Fabiola dan ook al heel YouTube af op zoek naar een knappe BN'er als boyfriend. Maar zonder succes. "Toen ik 16 á 17 was ging ik naar bekende jongens dm's sturen via YouTube. En stuurden eigenlijk altijd wat terug. Met eentje heb ik toen geflirt, maar met de rest waren het gewoon normale gesprekken hoor."

Miniatuurvoorbeeld

He's back

OMG: Alex Maas in Temptation Island VIPS

Inmiddels lijkt de verleidster terug te komen op haar voornemen om een Bekende Nederlander als vriendje aan de haak te slaan. "Ik hoef nu niet perse meer een bekend vriendje, het maakt me eigenlijk niet meer uit. Het kan net zo goed een boer uit Groningen zijn. Maar ik val niet echt op een boer hoor, dan eerder op een zakenman, haha."

Sowieso lijkt Fabiola na haar Temptation Island VIPS-avontuur weinig vertrouwen meer te hebben in BN'ers. "Ik wilde eerst altijd een bekende man als vriendje, maar nu ben ik erop afgeknapt. Ze gaan echt allemaal vreemd." 

Miniatuurvoorbeeld

Gaat ze meedoen?

Kaj Gorgels wil Olcay in Temptation Island VIPS

Toch is er één celeb die het hartje van Fabiola sneller doet kloppen en dat is Temptation-Niels, het liefje van Rosanna Voorwald. De vonk tussen Fab en Niels slaat al gauw over in Mexico. "Ik wist dat ik voor Niels zou gaan toen hij me uitgekozen had voor de date. Toen dacht ik: ik ga voor hem! En hij is natuurlijk een hele mooie jongen. Niels is lief en heeft leuke humor, we zitten echt op één lijn samen."

Fab doet er dan ook alles aan om Niels te verleiden. Zo vertelt ze de gespierde knapperd dat ze een seksverslaving heeft, terwijl ze pas met één man het bed heeft gedeeld. Een tactiek die eindigde in een warrig gesprek. "Ik praatte met hem mee. Natuurlijk willen mannen horen dat je pas één keer seks heb gehad. Dat is ook niet gelogen. Maar toen zei Niels dat hij seksverslaafd was en toen zei ik: oh, ik ook!"

Dat had ze beter niet kunnen doen. "Later dacht ik: shit, ik heb net gezegd dat ik het pas één keer heb gedaan. Dus toen heb ik maar gezegd dat ik het iedere dag met mezelf doe, om hem toch nog gek te kunnen maken", vertelt Fabiola lachend aan Fatima.

Miniatuurvoorbeeld

Wat sneu!

Yo had medelijden tijdens Temptation Island VIPS

Het plannetje van Fabiola lijkt te werken: in Temptation Island VIPS is te zien hoe er heel wat kusjes worden uitgedeeld tussen Niels en Fabiola. Volgens de krullenbol zijn haar gevoelens voor Niels echter niet gespeeld. "Ik zou hem in het echte leven ook oprecht leuk kunnen vinden", biecht de voormalige Holland's Next Top Model-kandidate op in Temptation Gossip.

De verleidster vertelt absoluut geen medelijden te hebben met Niels zijn liefje Rosanna. "Niels en ik hadden een klik samen, met hun relatie was het over. En wat Rosanna heeft gezegd over hem vind ik ook echt niet kunnen. Niels heeft daar veel om gehuild, hij was er echt kapot van wat ze had gezegd. Bovendien doet ze zelf mee aan Temptation Island, dusja..."

Miniatuurvoorbeeld

Wat kan ze zingen hé

Throwback: Temptation-Fabiola in Junior Songfestival

Niels en Rosanna

Rosanna denkt daar echter héél anders over. Via dm's heeft ze Fabiola zelfs bedreigd! Roos is zo boos op haar liefdesrivale dat ze gedreigd heeft om Fabiola in elkaar te trappen. De harde woorden van Rosanna lijken Fab echter niet te kunnen deren. "Ik heb haar inmiddels geblokkeerd. Rosanna kan geen contact meer met me opnemen. We moeten elkaar gewoon vermijden. Natuurlijk is ze boos, maar ze is veel ouder dan dat ik ben. Ze zou wijzer moeten zijn en niet dat soort berichten naar mij moeten sturen."

Met wie Niels er uiteindelijk vandoor zal gaan zal de komende afleveringen moeten blijken. Benieuwd of Niels kiest voor zijn huidige liefje Rosanna of toch voor Fabiola? Check dan iedere woensdag om 0.00 Videoland voor een kersverse aflevering van Temptation Island VIPS.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!