Beeld © RTL Boulevard

Temptation-Rosanna verklapt alle sleaze en dirt

03 augustus 2018 09:25

In een nieuwe juicy aflevering van Temptation Gossip neemt Rosanna plaats tegenover superfan Olcay. De blondine windt er geen doekjes om en verklapt zonder blikken of blozen alle sleaze en dirt van het Mexicaanse avontuur aan de fashionista.

“Als ik terug kon draaien wat ik met Alex heb gedaan, zou ik dat gelijk doen"

In Temptation Island VIPS schieten de emoties van de blondine alle kanten op. Ex-liefje Alex Maas, die dit jaar ook weer zijn opwachting maakt in het smaakvolle programma, maakt daar maar al te graag gebruik van. Het wordt dan ook snel door de camera’s opgepikt dat de twee het tijdens de opnames wel érg gezellig hebben. Iets wat haar vriendje Niels tot complete waanzin drijft en ervoor zorgt dat hij toenadering zoekt tot verleidster Fabiola. 

Het is dus een understatement dat het bijzondere koppel het één en ander heeft meegemaakt in het zonovergoten Mexico. Maar als het aan Roos ligt is het zand erover en gaan met die banaan: “Ik ga gewoon naar de toekomst toe. Ik laat het achter me.” 

Miniatuurvoorbeeld

Onherkenbaar:

ZIEN: Temptation-Kelly toont haar ware aard

Waarom nóg een keer?!

Natuurlijk is het achteraf altijd makkelijk oordelen, maar toch vraagt Temptation-kijker Olcay zich af wat het duo in hemelsnaam over de streep trok om zich wéér op te geven voor het spraakmakende programma. Helemaal aangezien de eerste keer niet zo’n succes was. Ook Rosanna heeft nog steeds haar twijfels. “Geen idee”, bekent ze aan Olcay. “We dachten we doen het gewoon.” 

“We wilden het eigenlijk gewoon doen zonder dat het helemaal fout ging. We hadden andere beelden verwacht en dan komt het juist heel hard aan.” Ouch…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Temptation-Zwanetta en Stefano zetten een tattoo

Besluiteloos 

Maar de dag die je wist dat zou komen is daar. Al op dag één maakt Niels de fout zijn oog te laten vallen op de begeerlijke Fabiola. Roos pikt het gedrag van haar vent niet en gaat tijdens het eerste kampvuur volledig door het lint. Met uitspraken als “Ik ben blij dat ik Alex geneukt heb vorig jaar” zet ze kwaad bloed bij haar vent in de andere villa. Iets waar ze met hangende pootje op terugkomt: “De volgende dag dacht ik: ‘Wat zeg ik nu eigenlijk?’ Ik zeg wel vaker dingen waar ik spijt van krijg.” 

Want spijt, daar weet de prachtige dame alles van. Heel tv-kijkend Nederland en België ziet een paar jaar geleden hoe Roos alle remmen los gooit en bovenop de gespierde Alex springt. Iets waar ze tot op de dag van vandaag berouw van heeft. “Als ik terug kon draaien wat ik met Alex heb gedaan, zou ik dat gelijk doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Hilarisch:

Fuck, Marry, Avoid met de Temptation VIPS-verleidsters

Ze heeft dan ook geen goed woord over voor haar voormalige booty call: “Alex's doel in zijn leven is om Niels te stangen”, vertelt ze openlijk aan Olcay. “Dat vind hij gewoon leuk ofzo. Dat merk ik aan alles wat hij doet, deze jongen is niet te vertrouwen.” 

Maar hoewel ze deze uitspraak doet kan ze niet langer ontkennen dit seizoen opmerkelijk vaak troost te zoeken in de gespierde armen van de verleider. Volgens Rosanna was dit echter niets fysieks, maar puur het feit dat ze met Alex al een geschiedenis had. “Ik was echt verdrietig daar. Ik kon nergens terecht”, geeft ze als excuus.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

Temptation VIPS-Ruud kon geen weekend zonder drugs

Het is complex

Hoewel Roos en Alex beweren de handen netjes boven de lakens te hebben gehouden tijdens hun nachtelijke avontuurtjes, komt Roos gebruind, maar met een complexe relatie terug in Nederland. Haar relatie met Niels heeft een flinke klap gehad, maar toch kunnen de twee elkaar niet loslaten. “Weet je wat het is, we hebben toch en zwak voor elkaar”, verklapt de blondine. 

Alex is dan ook verleden tijd. “Hij doet gewoon waar hij zin in heeft, hij verandert gewoon niet”, praat ze over hem. Haar rendez-vous was dan ook gewoon allemaal een vies spelletje. “Ik wilde Niels gewoon terugpakken en daar heb ik Alex voor gebruikt.” 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk hem hier:

Temptation VIPS-Danique scoort rolletje in videoclip

Het avontuurtje van Alex

Dat Alex een smerig spelletje aan het spelen was werd al snel duidelijk. Want volgens bronnen zou de gebruinde verleider al op het vliegtuig richting de zon erg intiem zijn geweest met... Zwanetta. “Ik denk niet dat ze daarover liegen”, zegt ze over de typische actie van haar Temptation. Game on Alex!

Benieuwd of Rosanna tóch bezwijkt voor de charmes van Alex? Check dan iedere donderdag een kersverse Temptation Island VIPS bij Videoland. 

En wil je nog meer gossip? Bekijk dan snel alle Temptation Gossip met Temptation-fan Olcay Gulsen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!