Beeld © YouTube Meisje Djamila

MeisjeDjamila heeft 1 miljoen abonnees

06 augustus 2018 10:21

Djamila is de eerste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber geworden met meer dan een miljoen abonnees. Zondagavond doorbrak haar kanaal MeisjeDjamila de grens van een miljoen.

"Ik kijk uit naar nog vele momenten en mijlpalen met jullie"

Djamila is door het dolle heen. De YouTuber noemt het een ongelofelijke mijlpaal en is blij dat haar YouTube-kanaal meer biedt dan alleen entertainment: "Voor sommigen is het een uitweg, een vrolijke wereld binnen een wat sombere dag, voor anderen is het een raakvlak voor hechte vriendschappen."

De YouTuber kijkt uit naar de volgende mijlpaal: "Met alle liefde in mijn hart kan ik zeggen dat ik zo trots ben op alle groei die we samen hebben meegemaakt en ik kijk uit naar nog vele momenten en mijlpalen met jullie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoofdrol voor YouTuber Djamila in film Misfit

Djamila begon in 2013 met YouTube. Haar filmpjes zijn in totaal al meer dan 415 miljoen keer bekeken. Naast haar YouTube-kanaal is Djamila ook actief als zangeres. Vorig jaar speelde ze de hoofdrol in de film Misfit.

De grootste YouTuber van Nederlandse bodem is NikkieTutorials. Zij heeft met haar Engelstalige make-upvideo's inmiddels meer dan 10,5 miljoen abonnees.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!