Beeld © Instagram

Kaj Gorgels snapt vreemdgangers Temptation Island wel

09 augustus 2018 14:30

Temptation Island VIPS-presentator Kaj Gorgels begrijpt heel goed dat veel Temptation-stelletjes de fout in gaan op het verleidelijke eiland.

"Het is heel normaal dat je opgewonden raakt als er vier vrouwen halfnaakt tegen je aanrijden"

Tegen mannenblad FHM zegt hij: "Ik vind het wel mooi dat mensen zeggen: 'wij gaan hierheen om onze relatie te testen'. Maar feit blijft natuurlijk dat de situatie waarin je daar wordt gestopt, niet per se iets is wat je in het dagelijks leven tegenkomt. Dus jezelf zo op de proef stellen, dat zou in mijn ogen helemaal niet hoeven."

En juist daarom vindt hij het maar al te begrijpelijk dat mannen zoals Stefano de fout ingaan. "Het is natuurlijk volkomen normaal dat je als man opgewonden raakt als er vier vrouwen halfnaakt tegen je staan aan te rijden En dat je daar na twee weken zon en zuipen op gegeven moment wel het idee krijgt van ‘misschien ga ik er toch eens een keer aanzitten.’ Ik vind dat niet gek en ik denk niemand niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ai: Stefano erkent zijn giga misstap

Het was altijd al een droom voor Kaj om het programma te presenteren. "Vroeger keek ik al naar Temptation Island. Ik riep jaren geleden al: laat Temptation Island alsjeblieft terugkomen en toen kwam het en ik heb sindsdien geen seizoen meer gemist. Ik zit er ook dit jaar weer vuistdiep in."

Temptation Island VIPS kijk je elke donderdag bij Videoland. Benieuwd naar meer gossip van dit seizoen? Bekijk dan nu Temptation Gossip met superfan Olcay Gulsen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!