Beeld © RTL Boulevard

Stefano in tranen door grootste fout van zijn leven

10 augustus 2018 09:02

Naast drie bekende heren deed er dit jaar ook een onbekende macho mee aan Temptation Island VIPS: Stefano. In een spiksplinternieuwe aflevering van Temptation Gossip neemt de gespierde vent plaats tegenover Olcay en voelt ze hem eens flink aan de tand over zijn grote misstap.

"Ik weet niet wat er gebeurde. Ik klapte gewoon"

In de laatste juicy aflevering van Temptation Island VIPS konden we allemaal zien hoe de zachtaardige Gelina keihard in de maling werd genomen door haar Stefano. Het leek er even op dat de gespierde deelnemer zich goed staande wist te houden tussen alle begeerlijke dames. Maar toen kwam meesterverleidster Zwanette ten tonele en gooide Stefano al zijn principes overboord…

Relatieproblemen

Gelina is woedend als ze geconfronteerd wordt met de geluiden van Stefano en zijn Zwaantje. De twee ex-tortelduifjes verlaten het eiland dan ook zonder elkaar. Maar aan Olcay verklapt Stefano dat de twee al relatieproblemen hadden voordat ze naar het zonnige Mexico vertrokken. De twee lagen niet helemaal lekker op één lijn. Zo wilde Stefano meer seks, iets wat voor Gelina een absolute no go was. “Gelina is nogal een preuts meisje. Ik ben wat losser dan dat zij is, en daar moeten we elkaar in proberen te vinden”, zegt hij hierover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Temptation-Stefano en Gelina gewoon nog samen?

Een rustig begin

De eerste dagen doet hij hard zijn best om aan zijn relatie te werken en te laten zien wat Gelina waard is. Maar als de verleidelijke Zwanetta in beeld verschijnt gaat hij al snel overstag. En hoewel we op Videoland kunnen zien hoe de vonken er vanaf spatten, is dat volgens Stefano zelf lariekoek. Hij probeert zich in te dekken door zijn relatie met Zwaantje vriendschappelijk te noemen. “Ik zag haar echt als een maatje. We trokken naar elkaar toe. En ik merkte dat het heel fijn was om een gesprek te hebben bijvoorbeeld.”

Tijdens de dreamdate slaapt hij dan ook netje op een matrasjes, terwijl zijn “goede vriendin” binnen in het tweepersoonsbed ligt te dromen. Tóch begaat hij een grote fout: hij stapt bij Zwaantje in bed en het gaat er heet aan toe... Maar dat is niet de schuld van Stefano. Nee, van de muggen! “Weet je in Mexico, als je daar in de nacht buiten ligt. Weet je hoe je wordt leeg geprikt door wat dan ook. Dat is sowieso geen optie.”, zegt hij met een stalen gezicht tegen Olcay.

Miniatuurvoorbeeld

oeh la la:

Temptation VIPS-Rowena deelt Playboy-kiekjes

De misstap

Olcay snapt niet dat hij zo finaal de mist in gaat. Ook Stefano zelf kan het tot op de dag van vandaag niet bevatten. “Ik weet niet wat er gebeurde. Ik klapte gewoon.”

Waar Olcay vooral haar mooie hoofdje over breekt is dat hij glashard liegt over zijn nachtelijke avontuurtje. “Ik had het beter wel kunnen vertellen”, zegt hij over zijn smerige actie. “Ik schrok er echt van. Ik wist niet dat dit er was”, aldus Stefano over de confronteerde geluidsfragmenten. 

Miniatuurvoorbeeld

Zou het?

Dit oud-Temptation-koppel wilde meedoen aan de VIPS-editie

Gelina is not amused en wil niets meer met haar ex te maken hebben. Stefano verklapt dan ook tegen Olcay dat de twee niet langer meer samen zijn. Daarnaast heeft hij op geen enkele manier nog contact met Zwanetta. Ook over zijn Temptation-avontuur kan hij duidelijk zijn: “Het is de allergrootste les van mijn leven geweest.”

Toch zijn Stefano en Gelina weer samen gespot... Zou Gelina hem dan toch vergeven hebben voor zijn slippertje?

Nog meer gossip? Bekijk dan snel alle Temptation Gossip met superfan Olcay Gulsen. En check donderdag de laatste aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!