Heftig: Mascha van Beautygloss gestalkt

17 augustus 2018 11:48

In een interview met Kay Nambiar voor MTV doet Mascha Feoktistova een boekje open over haar hectische leven. De vlogger vertelt zelfs dat ze een tijdje last had van een stalker, creepy!

"Ik heb wel eens een stalker gehad die me dan 's nachts ging appen"

De beautyvlogger legt elke dag vast wat ze doet. Van gezellig opmaken tot aan haar schattige katten, alles is te zien in haar vermakelijke vlogs. Daarnaast maakt ze ook nog diverse andere filmpjes die goed in de smaak vallen bij haar fans, het is allemaal een groot succes. Maar dat enorme succes heeft helaas ook een keerzijde...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seksuitspraken vlogger Jamie Li schieten in verkeerde keelgat

In de video met Kay vertelt ze over een periode waar ze last had van een stalker. "Ik heb wel eens een stalker gehad, die me dan 's nachts ging appen met cryptische berichtjes over de dood", vertelt de brunette op de bank.

Niet echt een pretje, en de influencer wist dan ook niet wat ze er mee aan moest. Ze stapte naar de politie, maar kwam van een koude kermis thuis "Wie ben jij dan? Ik ken je helemaal niet", kreeg ze op het bureau te horen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Straatverbod voor stalker emotionele Paris Jackson

Ze heeft wel vaker last van opdringerige fans. Zo woonde ze eerst in een flat midden in Den Haag, waar wel dagelijks twintig mensen aanbelden om zo met hun idool in contact te komen. Dit kon ze natuurlijk niet waarderen en filmde dit dan ook nooit in haar vlogs. Het leven van een vlogger gaat dus niet altijd over rozen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!