Beeld © Videoland

Famke Louise krijgt eigen documentaire: 'Best confronterend'

17 september 2018 11:02

Een nieuwe mijlpaal voor Famke Louise. Het hectische leven van de nog maar 19-jarige internetsensatie is binnenkort voor iedereen van dichtbij te volgen in haar eigen documentaire.

"Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken"

In de vierdelige Videoland-serie krijg je onder andere te zien hoe de YouTube-ster omgaat met de extreme roem, ambitie, offers en haters. Documentairemaakster Elza Jo Tratlehner laat weten dat ze Famke eens van een hele andere kant wilde laten zien. "Ik vond het heel inspirerend om Famke zo dicht op de huid te volgen. Voor mij staat zij model voor het nieuwe feminisme", zegt Elza over de docu.

"Ook vond ik het fascinerend om te zien hoe haar generatie omgaat met social media, waar bij het echte leven overvloeit in het virtuele leven en andersom. Ik denk dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aankijken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise moest naar de dokter na Expeditie Robinson

Ondanks dat Famke gewend is om non-stop camera's om zich heen te hebben, laat ze weten dat het wel wat onwennig was om uren per dag een camera op haar gezicht te hebben en zich zo open te stellen. "Ik vond het best confronterend", zegt ze erover. "Maar ik geniet van elke seconde van mijn leven op dit moment."

"Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken. Elza Jo heeft er een hele mooie en persoonlijke documentaire van gemaakt." 

De vier afleveringen van Famke Louise, de documentaire zijn vanaf 4 november te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!