Beeld © Instagram @rosannavoorwald / Instagram @alexx.mass

Temptation-Rosanna en Alex Maas vliegen elkaar in de haren

15 oktober 2018 12:52

Temptation Island-kemphanen Rosanna Voorwald en Alex Maas liggen opnieuw met elkaar in de clinch! Rosanna beschuldigt Alex er namelijk van dat hij zijn vriendinnetje, Ex On The Beach-ster Erin, zou bedriegen. Maar daar is volgens de Brabantse spierbundel niéts van waar...

"Wie is hier nou een snotneus"

Tijdens haar eerste keer Temptation Island viel Rosanna keihard voor de knapperd. De afgelopen VIPS-editie probeerde Alex het nog een keer, maar hij drong niet meer door tot Rosanna. Ze is nu helemaal tot over haar oren verliefd op Niels en de twee zijn inmiddels zelfs verloofd. 

Toch blijft de liefdesvete doorsudderen, want dit weekend post hij op zijn Instagram een filmpje waarop te zien is hoe hij Niels en Rosanna op straat overvalt. Alex wil namelijk de boksring in met Niels. "De grootste snotneus van Nederland Niels uitgedaagd om voor 1x te laten zien dat hij toch een beetje ballen heeft en een man is", zet hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation-Rosanna zet enorme tattoo onder d'r borsten

Dat is de druppel voor Rosanna. Ze pakt de oud-verleider nu terug in haar Instagram Stories. "Wie is hier nou een snotneus", post Rosanna bij een bebloede foto van Alex. "Zoek een leven gast. Focus je op je vriendin!"

En daar laat Rosanna het niet bij. Ze beweert namelijk dat Alex vreemdgaat terwijl zijn vriendin Erin, ook bekend van Ex on the Beach, gewoon op vakantie is. Ene Dustylove81 op Instagram stuurt screenshots door van pikante gesprekken die zij had met Alex op Snapchat. En dat blijft niet bij berichtjes...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alex Maas: 'Rosanna gaf signalen dat ze verliefd op me was'

Op de screenshots is te zien hoe Alex pikante foto's stuurt. Daarbij staat onder andere: "Ik zal niet liegen als ik zeg dat mijn pik 2x zo groot is." Ook lijkt hij af te spreken met het desbetreffende meisje. "Haha dinsdag schatje gaan we los. Heb er echt zin in."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spierbundel Alex Maas is he-le-maal klaar met Rosanna

De Instagrammer laat aan Rosanna weten dat de twee willen afspreken in hotel Vianen. Of er ooit een afspraak is geweest is niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alex Maas stapelverliefd op bloedmooie Ex On The Beach-spetter

Alex Maas is inmiddels op de hoogte en laat aan RTL Boulevard weten dat Rosanna het hele verhaal verzonnen heeft. "Ik had Niels uitgedaagd om te boksen in de ring. Dat wilde hij niet. Maar blijkbaar vindt Rosanna dat ik hen voor lul heb gezet, want nu komt ze ineens met verhalen dat ik vreemdga."

"Ik vind het heel vreemd dat Rosanna mij gaat beschuldigen van vreemdgaan, aangezien zij dat zelf deed in Temptation Island. Er klopt niets van deze verhalen en ga ik dan ook aangifte doen tegen Rosanna."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!