Beeld © ANP

Gwen van Poorten maakt Boer zoekt Vrouw met truckers

25 oktober 2018 08:10

Gwen van Poorten krijgt een 'warm gevoel' van naar liefde hunkerende truckers. De 28-jarige presentatrice helpt de komende tijd acht vrachtwagenchauffeurs met hun zoektocht naar de liefde van hun leven.

"Ik hoop straks op ontplofte mailboxen"

"Als partner van een trucker moet je ook alleen kunnen zijn", waarschuwt Gwen de geïnteresseerden van de chauffeurs, die vanaf donderdag via het AD op zoek gaan naar de ware. "Ik heb sinds 3,5 jaar een relatie en als ik soms op pad ben voor mijn werk, merk ik wel dat je ook naar elkaar toe kunt groeien als je even niet samen bent. Als je elkaar in het geval van de truckers in het weekend wel ziet, is dat echt qualitytime. Je komt niet zo snel in een sleur."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten: stuur naaktfoto niet door

Gwen noemt het een voordeel dat de chauffeurs, anders dan hun agrarische collega's van Boer zoekt vrouw, online en niet op televisie gaan daten. "Televisie is een muur, daar krijg je alles op een presenteerblaadje opgediend. Online doe je het meer samen. Bovendien is de drempel lager om een mailtje te sturen dan een brief. Bij Boer zoekt vrouw heb je vuilniszakken vol brieven, ik hoop straks op ontplofte mailboxen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten gilt het uit

Als het aan de BNN-presentatrice ligt, blijft het niet bij de acht vrijgezellen die ze in Trucker zoekt vlam probeert te koppelen. Gwen, groot fan van allerhande datingprogramma's, zou "best graag de Robert ten Brink van de nieuwe generatie worden".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!