Beeld © Videoland

Robert de Hoog hint op tweede seizoen Mocro Maffia

26 oktober 2018 07:51

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog heeft bezoekers van een restaurant schrik aangejaagd door zijn verschijning. In de keiharde misdaadserie van Videoland speelt hij Tatta, de rechterhand van drugsbaron De Paus. De bezoekers zaten zó in de serie dat zij even dachten dat hij een echte drugscrimineel was, vertelt de acteur in een interview met het AD.

"Het lijkt me heel sterk dat dat er niet zou komen"

Volgens de acteur leeft Mocro Maffia enorm: "Het is niet normaal. Ik krijg reacties uit alle hoeken van de maatschappij. Vanmorgen nog in de Albert Heijn kwamen twee jongens naar me toe."

Robert heeft zich uitputtend voorbereid op zijn rol, schrijft het AD. Zo ging hij 's nachts op stap in Amsterdam, kocht hij een wegwerptelefoon en droeg hij zijn tv-kostuums ook thuis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thijs Römer en Achmed Akkabi niet bang voor de mocro-maffia

Mocro Maffia draait om een vete tussen twee drugsbendes in Amsterdam en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Of er een tweede deel van de succesvolle serie komt is nog niet zeker. Robert verwacht dat Videoland snel een positieve beslissing neemt. "Het lijkt me heel sterk dat dat er niet zou komen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!