Beeld © Netflix

Nu op Netflix: Chilling Adventures of Sabrina

26 oktober 2018 10:17

De makers van Riverdale komen met een gloednieuwe Netflix-serie vol horror, geheimen en toverkrachten. De serie heet: Chilling Adventures of Sabrina, en het goede nieuws is dat de eerste afleveringen vanaf vandaag al te zien zijn.

In de spiksplinternieuwe Netflix-sensatie worstelt een jonge Sabrina, gespeeld door actrice Kiernan Shipka, met een lastige keuze. Nu haar zestiende verjaardag nadert wordt de half-heks, half-mens geconfronteerd met haar dubbele persoonlijkheid en duivelse familie. Zal ze alles op alles zetten om de mensenwereld te redden? Of kiest ze toch voor haar familie?

Miniatuurvoorbeeld

YES:

Aftellen maar: deze kerstfilm staat bijna op Netflix

De serie is gebaseerd op de razend populaire Archie-strip, en is daarnaast een duistere versie van zijn nostalgische voorloper: Sabrina the Teenage Witch. Hoewel we deze serie als kind hebben verslonden, is deze nieuwe versie niet echt gemaakt voor jonge kijkers. Oordeel zelf:

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Alle ins en outs over de Sabrina the Teenage Witch remake

De wereld van de Archie-strip is niet geheel onbekend. Zo haalde uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa al eerder inspiratie uit deze duistere wereld voor de hitserie Riverdale. De kans dat er een cross-over plaats gaat vinden is dan ook zeer aanwezig. Helemaal nu Riverdale zelf ook een tandje duisterder begint te worden met het griezelige spel Griffins & Gargoyles.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Petitie: Harry Potter moet naar de Nederlandse Netflix

Bang om alles in één keer te verslinden en in een zwart gat te vallen? Geen paniek! Er staat namelijk al een tweede seizoen op de planning. De eerste tien afleveringen van Chilling Adventures of Sabrina zijn vanaf nu te zien op Netflix. Heb jij even geluk dat de klok dit weekend een uur achteruit gaat!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!