Beeld © YouTube-kanaal Yes Theory

Gotcha! Justin Biebers bizarre burrito-foto blijkt fake

29 oktober 2018 11:18

Heel internet was vorige week in shock nadat er een paparazzi-foto online verscheen van Justin Bieber die op een onconventionele manier een burrito naar binnen werkte. Het blijkt nu dat we nooit zullen weten hoe de Biebs een burrito eet, want de foto is onderdeel van een grote prank.

"Jup! Die foto is compleet in scène gezet"

De drie gasten die het YouTube-kanaal Yes Theory runnen hebben iedereen in de zeik genomen met de, volgens hunzelf, grootste prank ooit. "Jup! Die foto is compleet in scène gezet", biechten de makers op in hun nieuwste vlog. 

"We wilden altijd al iets doen wat compleet niet bij ons past. En toen we Justin Bieber lookalike Brad Sousaa tegenkwamen op Instagram viel alles op z'n plek." De drie jongens nodigden Brad uit voor een brainstormsessie en zo ontstond het idee waarmee ze de hele wereld konden overnemen. En dat is gelukt! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is de bromance tussen Martin Garrix en Justin Bieber voorbij?

Het is niet de eerste keer dat de YouTubers van Yes Theory in het nieuws komen. Eerder dit jaar daagden ze Will Smith uit voor een bungeejump challenge. En hij deed mee! Op zijn verjaardag sprong Will boven de Grand Canyon uit een helikopter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!