Beeld © RTL

Hoe is het nu met de verleiders van Temptation Island?

25 november 2018 15:56

We hebben wekenlang genoten van alle drama die de verleiders en verleidster aanwakkerden in Temptation Island VIPS. Hoe is het nu eigenlijk met de dames en heren die niets liever doen dan onrust zaaien? We hebben het uitgezocht.

Dorien Rose

Inmiddels heeft de gebekte Dorien het verleidster-bestaan ver achter zich gelaten om de liefde van haar leven het ja-woord te geven. Die hadden we niet zien aankomen!

Kelly Ross

Deze wulpse dame wist met haar twee pluspunten het hoofd van alle Temptation-heren op hol te brengen . En nog altijd staat de dame maar al te graag in de spotlight. Zo schnabbelt ze flink wat bij als dj en ook op YouTube verschijnt ze regelmatig om al haar beautygeheimen te delen.

View this post on Instagram

👅 @clubblunl #gezelligetoestanden

A post shared by DJ Kelly Ross (@djkellyross) on

Miniatuurvoorbeeld

YES:

Geef je nu op als verleider voor Temptation Island VIPS

Fabiola

De krullenbol heeft na Temptation Island VIPS niet stilgezeten. Ze doet er alles aan om in de media te blijven. Zo zoekt ze regelmatig de schijnwerpers op door zich te bemoeien met alles wat los en vastzit aan Temptation-koppel Niels en Rosanna. Daarnaast probeert ze beroemd te worden met haar eigen raps. Dus. 

Charissa

Hoewel ze in Temptation een grote mond had, is het nu akelig stil rondom de verleidster. Ze probeerde nog even een YouTube-carrière na te jagen, maar dat bleek toch lastig. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster krijgt taakstraf voor stelen van handtas

Danique

Door haar korte fling met de beruchte Donny Roelvink heeft Danique zichzelf onsterfelijk gemaakt. Toch moet er ook brood op de plank komen en dus zat ze afgelopen zomer in een aantal videoclips. Inmiddels legt ze de focus weer helemaal op haar eigen beautysalon. Daarnaast is ze ook een grote naam aan het worden op YouTube, waar ze op haar kanaal vooral beauty-video's deelt. Inmiddels heeft ze zelfs al zo’n 13 duizend volgers.

Taria-Ann 

Taria-Ann is na haar deelname aan het programma nog elke week te zien bij het RTL 5-programma Boxing Stars. En dat doet ze niet alleen! Samen met verleider Thies wisselt ze de ring af met het aangeven van de rondes. Ook probeert ze een comeback te maken als blogger, nadat haar management vanwege een woordenwisseling haar blog opdoekte. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation VIPS-Danique scoort rolletje in videoclip

Jay 

Jay is on fire! In Temptation wist hij ons hart al te veroveren met zijn goedaardige karakter, maar sinds hij aan het rappen is geslagen, zijn we helemaal fan. Hij is zelfs zo lekker bezig dat hij met een eigen theatershow komt. En hij krijgt tips van de beste, namelijk Roué Verveer! Ook heeft hij een eigen T-shirtlijn. Lekker bezig. 

Karim

In VIPS zag de verleider er al ontzettend goed uit, maar tegenwoordig heeft hij echt een goddelijk lichaam. De bink is namelijk de hele dag in de sportschool te vinden. En dat werpt zijn vruchten af!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation VIPS-Niels heeft nieuwe 'vriendin'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!