Actrice Sarah Hyland neemt afstand van social media

05 december 2018 01:56

Sarah Hyland last een social media-pauze in. De actrice verklaarde dinsdag dat ze er klaar mee is na negatieve opmerkingen over de inzamelingsactie voor haar omgekomen neefje.

“Jullie vreselijke, negatieve, kortzichtige woorden hebben me gebroken”

Zaterdag kwam het 14-jarige neefje van de Modern Family-ster om nadat de auto waar hij in zat, was geraakt door een dronken bestuurder. Haar oom raakte gewond bij het ongeluk. "Denk alsjeblieft aan mijn familie tijdens deze vreselijke tijd. En doneer alsjeblieft", schreef Sarah. Ze stuurde met de tweet een link mee naar de inzamelingsactie waarbij geld wordt opgehaald voor de begrafeniskosten van Trevor en de ziekenhuisrekeningen van zijn vader Bryan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family-actrice Sarah Hyland single

Veel volgers reageerde verbaasd op de vraag van Sarah om te doneren, omdat zij zelf een goed inkomen heeft. Zo schreef iemand: "Wat een vreselijke tragedie. Maar het voelt wat raar dat je mensen vraagt geld te geven. Mensen doneren 10, 20 of 100 dollar, wat veel is voor ze. Ik hoop dat je ze financieel bijstaat want het lijkt me dat jij meer middelen hebt dan de mensen die bijdragen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Hyland opgenomen in het ziekenhuis

Maandag vroeg Sarah haar volgers hun opmerkingen voor zich te houden. "Jullie kennen niet het hele verhaal. En hoe durven jullie aan te vallen als zo'n prachtig leven tot een einde is gekomen?" De volgende dag liet ze weten niet meer met het commentaar geconfronteerd te willen worden. "Jullie hebben het eindelijk voor elkaar. Jullie vreselijke, negatieve, kortzichtige woorden hebben me gebroken. Zijn jullie nu tevreden? Ik blijf voorlopig offline", aldus Sarah, die daaraan toevoegde hier later in de week op terug te komen in een video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!