NikieTutorials Beeld © YouTube rewind

NikkieTutorials schittert in YouTube Rewind 2018

06 december 2018 17:23

De YouTube Rewind 2018 staat weer online! Daaruit blijkt dat we dit jaar massaal keken naar de Fortnite-parodievideo van de Vogeljongen, met zijn allen meezongen met Josylvio zijn nummer Catch Up en dat niemand minder dan NikkieTutorials een rol speelt in de YouTube Rewind van dit jaar.

Wat opvalt aan de YouTube Rewind 2018 is dat Nederlandse content in ons land ontzettend populair is. Acht van de tien van de best bekeken muziekvideo's komen uit Nederland. God's Plan van Drake en One Kiss van Calvin Harris zijn weliswaar afkomstig uit het buitenland, maar voor de rest domineerden Nederlandse muzikale clips de top tien. Bovenaan staat Josylvio met Catch Up, op de voet gevolgd door Fitlala van Kinderen voor Kinderen en Fan van Famke Louise en Ronnie Flex. Ook Boef komt meerdere keren voor in de lijst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Josylvio wilde Corry Konings wegstemmen uit Expeditie Robinson

De best bekeken video's in Nederland zijn de Fortnite-parodievideo van de Vogeljongen, de Franse toeristen die bijna gegrepen werden door jachtluipaarden in de Beekse Bergen en het liedje van De Luizenmoeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Opnames tweede seizoen De Luizenmoeder zitten erop

De best bekeken YouTube-video wereldwijd is de video waarin Kylie Jenner haar pasgeboren dochtertje voor het eerst liet zien. De video werd in de eerste week al ruim 50 miljoen keer bekeken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Kylie Jenner boekt extra hotelkamer voor kleding en make-up

In de YouTube Rewind 2018 is ook een belangrijke rol weggelegd voor een Nederlandse ster. Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials is namelijk te zien in de video waarin de grootste YouTube-creators ter wereld een rol spelen en terugkijken op het afgelopen jaar. In het clipje wordt verwezen naar typische dingen uit 2018, zoals Fortnite-dansjes, K-POP en het WK voetbal.

Naast NikkieTutorials zijn ook Marqués Browniee, Casey Neistat en Lilly Singh in de YouTube Rewind 2018 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!