Beeld © Netflix

Kijktip: De Italiaanse varirant op Gossip Girl

09 december 2018 09:18

Onze favoriete Upper East Siders zullen altijd een speciaal plekje in ons hart hebben, maar voor nu is het tijd voor een nieuwe verslaving. Hij is een tikkie heftiger, maar de Netflix serie Baby is zeker de moeite waard.

Privéschool? Check. Knappe tieners? Check. Luxe leven? Check. Alles wijst erop dat dit de ingrediënten zijn voor een grote hit.

Nog niets van de laatste Netflix-serie vernomen? Dan heb je de afgelopen week misschien onder een steen geleefd, want de Italiaanse show wordt al vergeleken met grote namen als Élite, Riverdale, Gossip Girl en Pretty Little Liars. Alleen dit keer reizen we niet af naar Spanje of New York, maar naar de wereldstad Rome. En dat blijkt een prachtig een decor voor een serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Lord of the Rings-trilogie én Fantastic Beasts op Netflix

De show geeft een kijkje in het leven van twee rijke Romeinse tieners. Ze zijn hun vanzelfsprekende leventje compleet zat en als ze worden geconfronteerd met problemen in hun familie, schoolstress en verbroken relaties worden de meisjes langzaam maar zeker de donkere wereld van de prostitutie ingetrokken.

Het eerste seizoen van Baby heeft acht afleveringen en zijn vanaf nu te zien bij Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix bevestigt tweede seizoen Narcos: Mexico

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!