Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis deelt eerste foto van haar grote liefde

13 december 2018 22:08

Sylvie Meis is weer dolgelukkig in de liefde en iedereen mag het weten! Op Instagram post de blondine dan ook een romantisch kiekje samen met haar vlam.

La Meis post bij de foto van hen samen enkel een hartje, maar haar volgers weten genoeg. "Leuk stel" en "mooi koppel", valt er dan ook veelvuldig te lezen onder het verliefde stel.

Het is de eerste foto die de presentatrice van hen samen online deelt. Hiervoor deed ze nog erg geheimzinnig over de nieuwe vent in haar leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dramatische kijkcijfers voor nieuwe tv-show Sylvie Meis

De man aan wie Sylvie haar hart heeft verloren is de 29-jarige Bart Willemsen uit Tilburg. Story betrapte de twee al eerder bij het huis van Syl, waar ze volgens een anonieme bron het hele weekend samen hadden doorgebracht. Op de rode loper van de Place to B-awards een paar weken geleden, bevestigde de twee hun relatie tegen de pers.

De Tilburger heeft meegewerkt aan de film Misfit, waar Sylvie zelf ook in speelde. Op de set klikte het zo goed dat ze direct telefoonnummers hebben uitgewisseld, waarna er dates volgde, aldus weekblad Story. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Het mag weer! Sylvie Meis tuigt de kerstboom op in stijl

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!