Beeld © USA Network

Feest! Nieuwe afleveringen Suits onderweg naar Netflix

18 december 2018 08:09

Trek je mooiste pak maar aan en omcirkel 25 januari groot in je agenda. Want dan verschijnt het tweede deel van seizoen zes van Suits op Netflix. Yes!

Een paar maanden geleden verscheen tot onze grote vreugde al het eerste deel van het zesde seizoen van de populaire advocatenserie bij de streamingdienst. En nu kunnen we weer een avondje bingen inplannen, want in januari zijn ook de laatste afleveringen te zien bij Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Suits-acteur Patrick Adams heeft dochtertje gekregen

Toch hebben we er even op moeten wachten, want het zesde seizoen eindigde in Amerika al in maart van 2016. Wow! Inmiddels zijn ze in The States zelfs al bezig met het achtste seizoen, en dat betekent dat het bijna onmogelijk is om spoilers te voorkomen. Zo weten we ook al dat we in het zevende seizoen afscheid moeten nemen van liefdeskoppeltje Mike en Rachel, gespeeld door Meghan Markle en Patrick J. Adams. De twee besloten gelijktijdig een punt te zetten achter hun Suits-avontuur. Meghan zegde haar acteercarrière vaarwel voor haar grote liefde, prins Harry. En Patrick laste een pauze in om van het vaderschap te genieten.

Hoewel we Mike en Rachel in de nieuwe seizoenen dus niet meer terug gaan zien, heeft de cast wel een paar verrassingen voor ons in petto. Zo neemt onder andere actrice Katherine Heigl haar intrek in het achtste seizoen van de show. Can't wait!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!