Beeld © BBC Tree

De Britse serie Clique is de duistere variant van Gossip Girl

01 januari 2019 16:15

Ga jij sneller kwispelen van bingewaardige series zoals Gossip Girl, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en Élite? Dan past de spannende Britse dramaserie Clique helemaal in jouw straatje!

Hartsvriendinnen Holly en Georgia beginnen als groentjes aan hun studentenleven in Edinburgh. Eenmaal gesetteld lopen ze professor economie, Jude McDermid, tegen het gespierde lijf. De charismatische docent heeft de leiding over een groep ambitieuze meiden en selecteert de beste studenten voor stages bij het mysterieuze bedrijf Solasta Finance.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kijktip: De Italiaanse varirant op Gossip Girl

Georgia wordt al snel lid van de exclusieve club, maar Holly bekijkt de elitaire groep met argwaan. Als Holly tijdens een feest getuige is van een aantal heftige gebeurtenissen kan ze niets anders doen dan zichzelf ook aansluiten. Maar eenmaal opgenomen doet ze een aantal sinistere ontdekkingen... 

Holly is vastbesloten om uit te zoeken wat er aan de hand is, maar tegen welke prijs? En lukt het om haar beste vriendin te redden? Bekijk hier alvast de eerste teaser:

Miniatuurvoorbeeld

Helaas:

The Good Doctor voorlopig niet op Videoland te zien

Het eerste seizoen van de thriller, bestaande uit zes zinderende afleveringen, vind je nu op Videoland. En goed nieuws: in Engeland is ook al het tweede seizoen van start! Wanneer die bij de streamingdienst te zien zal zijn, is niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!