Beeld © Instagram @egg_world_record / @kyliejenner

Foto van ei breekt Instagramrecord Kylie Jenner

14 januari 2019 02:36

De eerste foto van Kylie Jenners dochter Stormi Webster is niet langer het meest gelikete kiekje op Instagram. Die eer gaat sinds zondagavond naar een foto van een ei.

Het account @world_record_egg ging een experiment aan om het ei de meeste likes in de geschiedenis van Instagram te bezorgen. "Laten we samen een wereldrecord halen en de meest gelikete post op Instagram worden", staat in de bio van het account, dat slechts één foto telt.

BuzzFeed vroeg een interview aan met de persoon achter het account, maar die wilde slechts per mail antwoord geven. In een reactie verklaarde de bedenkers van de recordpoging grappend dat "Henrietta, een kip van het Britse platteland" achter de foto zat, en dat zij zelf het ei, dat ze Eugene noemt, gelegd heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kylie Jenner rekent genadeloos af met ei

De foto had zondagochtend nog 'slechts' negen miljoen likes, maar toen de recordpoging wat publiciteit kreeg, werd er ongeveer een miljoen keer per uur op het hartje naast de foto geklikt. In de avonduren ging de post het kiekje van Stormi, dat ruim achttien miljoen likes heeft, voorbij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!